Gunesaryamom bebitonunannesi_ genel olarak tezgah shhdhsjs ama bizim ev cadde üstü olduğu için aşırı şekilde toz oluyor her yer yani hergun bez elimde 😂😂
Baloglum93 bebitonunannesi_ sürekli koltuk örtülerini düzeltiyorum dümdüz olmalı hiç oturulmamis gibi 😂
feyzas bebitonunannesi_ inatçı izler varsa porçöz döküyorum (eldiven ve maske kullanarak). Hemen duruluyorum fazla bekletmeden. Ama genelde olmuyor sürekli kuruladığım icin. Duşa kabine de yapıyorum bunu
canali bebitonunannesi_ soruya cevap vermek için düşündüm hiç bir yeri birbirinden ayıramam hepsi çocuğum gibi 😂😂bütün ev her gün süpür sil toz al ve mutfak lavabosu her gün çamaşır suyu içiyo garibim 😂😂
Tatlican bebitonunannesi_ cif sprey olani duzenli olarak sk sk kullanirsan yeni gibi oluyor cesmaler ve dusakabin camı
Nezzz_ bebitonunannesi_ Aynalar evde bir ponçik el var sürekli pandikliyor aynalarımı 😂😂😂😂 🥰🥰 sonrası tabıkı tezgahım milyon kez silerim ve tuvalet klozeti ozellıkle 🤭🤭
alpinanneesi bebitonunannesi_ hiç bir yer temizlik takıntım sıfır 😅 ha pis bırakmam ama kirlenmişse temizlerim durduk yere temizlemem