beyzacmvrc Muhtemelen dolandırıcı Tiklamadik sizde dikkatli olun her yolu deniyorlar artık insanları korkutup o korku ve şaşkınlıkla tuzağa getirmeye çalışıyorlar 
Barbekusos beyzacmvrc ay simdi konununuzu gördüm saniyesinde babam aradı benim edevlet şifremi degistirdin mi diye, sakin tıklama o mesaja dedim. Nerden biliyosun dedi direkt. Allahtan tiklamamis. Sayenizde farkettim valla sağ olun.
mormilena Linke tıklamauin doğru dolandırıcı .bide her ihtimale karşı e devlete girin şifreyi degstrin.google üzerinde açık kalmasın.heryere dadandilar adi pislikler.
glcn1990 Bana da geldi şifremi değiştirdim tıkladım ben sonra şifre değişikliği yaptım hemen inşallah bi problem olmaz
beyzacmvrc glcn1990 ay keşke tiklamasaydin anneme gelmiş tıklama dedim her ihtimale karşı şifreyi değiştirdim
glcn1990 beyzacmvrc tıkladım e devlete giriş istedi girmedi Google den mobilden girip şifre değiştirdim inşallah sıkıntı olmaz
beyzacmvrc Barbekusos rica ederim 🌸 Çok tehlikeli yaptıkları ya yaşları fazla olan insanlar özellikle korkup tiklar bu ne diye