Aynenkanka 1Zehraninyusrasi doktorumuz tavsiye etmişti sırtına göğsüne ve boynuna günde 2 kez şeklinde ama aynı zamanda umca damla da kullanıyordum hangisi etki etti bilmiyorum 🤷🏻♀️ akgünlük sakızının dumanı ve yıkanmamış koyun yününe bu dumanı tütsüleyince de öksürüğe iyi geliyormuş
melegim71 1Zehraninyusrasi benvkullaniyorim bence faydasi var, ekstra bide sarimsak zeytinyagi suruyorum ayak, altina
TheMomm 1Zehraninyusrasi Ben kullanıyordum oğluma bi gece sırtına bi gece göğsüne üstünü de peçete ile kapatırdım ayak altlarına da sürüp çorap giydirirdm iyi geliyordu açıkçası.En çok akgunluk sakızı ve prospan şurup çok iyi geldi oğluma akgunluk sakızı deneyebilirsiniz prospan şurubu da doktorunuza danışın oyle deneyebilirsiniz oda çok faydalı oluyor öksürükte
melegim71 Melis1706 neden ki neyapti vuccudda kendim evde yaptim misal, cokta, faydasini gordum, aslinda ben
Melis1706 melegim71 balgam sokuo demislerdi o acidan faydasini gormedim kizim surup icmiodu hepsini bitirmiodu bende faydasi olur belki diyr yaptim cunku bana verenler iste guzel sokuo hic doktora bile gitmezdik antibiyotik kullanmazdik falan dedi valla hic bi ise yaramadi bizde
melegim71 Melis1706 ben balgam icin vermiyorum oksuruk icin sürüyorum ayak altlarina misal bunub yaminda viksleyip burun aciyorum ama oksuruk olarak faydasini gordum
Melis1706 melegim71 vicks icin kucuk bebegim 14 aylik daha onu yapamiyorum henuz herkeste etki edicek diye birsey yok zaten herkese farkli seyler yariyor :)
melegim71 Melis1706 orasi oyle tabi ki, herkes cocugunu bilir, bdn kucuklukten beri kullabiyorum bi sorununu gormedum bebek viks aliyorum o iyi oluyor digerleri baya agir