viyanyvz duyguays canım avent emziği al Bebeğin uyandığı vakit aç haliyle sütünü sağ bir kaba emziği batırıp ağzına ver O attıkça sen ver böyle sürekli uğraş benim bebeğim denemeye başladıktan 6 gün sonra tam tuttu Tok karna verirsen öğürüp kusabilir aç karna dene öğürse de sorun yok korkma Ama hiç vazgeçme
demirel06 duyguays inşallah herhangi bir yöntem işe yarar piyasadaki her emzikten aldım ama aklınıza gelebilecek en ucuz markadan en pahalı markaya damaklı damaksız kauçuk silikon sonuç asla tutmadı çünkü bazı bebekler ne olursa olsun tutmuyo
flowers2 Benim kızım da tutmamıştı, sonra alıştırma emziği aldık. Ucuna serçe parmağınızı koyuyorsunuz. Yavaş yavaş onla alıştırdık. 2. gün emziği aldı :)
duyguays diiilaaareee tabi ilk aldığım oydu doğduğu gün vermişler tutmuştu 1 aydan sonra bıraktı sakız gibi çiğniyor ememiyor:)
asya1418 Doğduğu ilk gün verdim kiraz ucluyu emmedi damaklıyı emdi ertesi günü hastane çıkışı kaybettik iki gün vermedim huysuz du . Sonra bidaha damaklı aldım. 50 günlüğüz şuan istemezse emmek öğürüyo isterse de emziği yicek gibi emiyor çok tuhaf 😀
kandelci @duyguays benim oğlumda tutmuyordu ben pes etmedim sürekli verdim ağzına o cikardikca ben geri koydum takı 2 buçuk ayına kadar. 2 buçuk ayından sonra kendisi tutmaya başladı.şimdi evde 3 emzigimiz var.
Burcak11 duyguays ay aynı benim kızım ya avent ultra air doğduğu gün verdim 1 hafta emdi güzelce sonra bıraktı şimdi 3 aylık çiğniyor emmiyor diliyle sağa sola oynatıyor