Nzlicntaskknn 6 ayimiza 2 hafta kaldi mama sandalyesi bakiyorum ama hem kullanisli hem uygun istiyorum. Oyle ucuk rakamlara gerek yok. Kullanip tabsiye edebileceginiz markalar nelerdir?
Sevim07 Joie olan güzel. E bebekten aldık 400 tl . Sonradan sandalye de oluyor bacakları çıkartınca çok beğenerek kullanıyorum
Nzlicntaskknn Sevim07 bende onu begenmistim ama gercek bi kullanicidan yorum bekledim acikcasi. Sekil olarak guzel konforlu duruyor cok yer kapliyormu? Kullanimi kolay mi acip kapamasi falan
Ebrubal Bende dün e bebekten baby plus marka aldım 79 tl ayriyetten 20 tlye minderini aldım çok iyi bence önünde oyuncağıda var bi kaç sene kullanıyor pahalı almayı gerek duymadım şuanlık memnunum
Nzlicntaskknn Ebrubal esimde ondan alalim diyorda bende kararsiz kaldim sanki bi ust modeli mi olsa oda cok duz bisey geldi bana bilemiyorum belkide ben abartiyorum oda işimi gorur elbet üff🤔😥 kararsizlikkk kaararsizlik
elmaliturta Nzlicntaskknn civilden baby force mama sandalyesi almıştım birde içine minder aldık 100 lira kadar tutmuştu 1 yıldır kullanıyoruz bi sorun yaşamadım
Sevim07 Nzlicntaskknn ben kullanıyorum onu zaten Kapanması da kolay oturdigi yerde cekiyorsun ipi hop kapanıyor arkaya doğru ve yer de kaplamıyor
Hafsayildiz E bebekten aldım bende babyplus önünde oyuncağıda var bebegim de memnun bende fiyatı da uygun :)
Seydaktepe İkea antilop almıştım bende. İçinin minderini de aldım ilk aylar çok iyi oluyor destek amaçlı sonra kullanma sana kalmış. Çok pratik sök yıka tak. Çok fazla yer de kaplamıyor. Büyük geniş mama sandalyelerine gerek yok bence.