durukusunannesi_ Metoomom ben ferrum kullandım doktoru onu yazmıştı. 4 aylıkken başladık 12. Ayda bıraktık kan değerleri iyiydi çok şükür. Sadece son 2 ayda 2 dişi vardı zaten dişlerine bişey olmadı o yüzden 😄
Asya-06 Metoomom doktorum ısrarla ferrum kullanmamı özel birşey almamamizi söyledi. Özel olanlar yeteri kadar demir takviyesi sağlamıyor dedi
Metoomom yagmure17 doktor ferrum yazmış. Bende Ocean aldım. Ama ocenain icerigide pek temiz değilmiş. Doktora gittiğimizde soracağım. Başka temiz içerikli varsa onu alalım
yagmure17 Metoomom burada okumuştum yine wellcare takviyelerinin içeriği temiz deniyordu bi bak istersen ben d vitaminini kullanıyorum şuan içeriği temiz demir takviyesininde temizdir heralde
Heymissbon Asya-06 dogru demis.. ferrum ilactir diğerleri takviye.. ihtiyaci varsa ferrum kullanmali.. 1 yil kullandik biz hicbir sorun yasamadik
livanurvealpinannesi61 Asya-06 arkadaşım ferrum kullandı oğlunun değeri sınırın altında çıktı ben kızıma bestiron kullandım değeri çok iyi çıktı +2 demir içeren damlalar çok iyi. Ferrum da sağlığa zararlı madde var malesef
bencorapkadiniyim_ Metoomom ferrum bebegımı aşırı derecede kusturdu tadını da begenmedi. Bestiron kullanamaya başladık çok memnunum
Metoomom bencorapkadiniyim_ bizde ferrum mu kullanmaya başladığımızda aşırı ıkınıyordu rahatsız ediyordu. Ocenada böyle bir sorun yaşamadım
Sontvbukucu Metoomom piyasadaki en temiz demir ilacı. Biz 18 aya kadar kullandik biraktik. Bir yan etkisini de gormedik.
Asya-06 Metoomom 4. Ayda başladığımızda bizde aynı sorunu yaşadık. Ara ara denedim. 6. Ayda başladığımda tepki vermemeye başladı. Yani 2 ay ilaç kullanmamış oldum