Gamzeliff Birkaç sağlık kuruluşuna sordum delmiyor eczaneler delmiyor siz nerede deldirdiniz bebeğinizin kulağını
hanimefendii Gamzeliff Kuyumcular deliyor diye biliyorum tabi ne kadar hijyenik bilemem. Zamanında benimkini de öyle deldirmiş annem
Sesimgeliyomuuu Gamzeliff 5.5 aylik bebegimi eczanede deldirdim gecen hafta kucuk diye delmiyorlar tip merkezleri 2 yas altini delmiyormus valla bi suru eczane gezdim sonunda buldum bi tane sagolsun deldi
Gamzeliff Sesimgeliyomuuu yaa bende.baska baska eczanelere sorayım ozaman canm iki yere sordm delmiyor heralde araya araya bulucam kuyumcuda da deldirmek pek içime sinmedii
Sesimgeliyomuuu Gamzeliff yok be anlik bi agrisi oluyor tabi aciyor ama unutuluyor hemen daha süt y kulaklari aci esikleri yok cok fazla buyudukce daha zorlasacak eczanelere sor sen kucukken yapmak daha mantikli
Sesimgeliyomuuu Gamzeliff antibiyotikli krem verdi 3 gun banyo yaptirma dedi elhamdulillah bi skntimiz olmadi
Gamzeliff Sesimgeliyomuuu bizde 11.5ayligiz canm bu hafta deldiricem nasipse bir tane eczane buldum oraya goturucem
ilkaay0 Gamzeliff Bende kuyumcular deliyor diye biliyorum bir de bazı takı toka satan yerler de deliyor