sevgdemr5 Kızlar uyuz geçiriyoruz ne yazık ki ve bebeğim 1 aylık. Bütün kıyafetleri topladım ağızlarını sıkıca kapatıp çöp poşetine doldurdum. Uyuz virüsünün havasız kalıp ölmesi için kaç gün bu şekilde kalması gerekiyor ve başka neler yapabilirim, lütfen yardım edin çok stresliyim sütüm kesilecek diye korkuyorum
tinna sevgdemr5 korkma inş geçer stres yapma bebeğe ve sana krem verecek doktor sadece bi oda kullan biz bu korona kıyafetlerinden aldık ilaç sürdük giydik . Evi elvenve kıyafetle bi güzel temizledim ütüledim herseyi üç gün kapalı kaşın poşet ama onun yerine yıka ve ütüle üç gün üst üste ilaç sür vicunuda tıkanma kapalı elbise ile çabuk geçiyo hava almıyo vücut
tinna sevgdemr5 elbiseyle buşalı azaltmış oluyorsun eczaneden al. Bebeğe dikkat et uyuz anne göğsünde çok oluyo doktor görsün bir. Mutlaka duş al tek kullanımlık elbiseler giy üzerine koruma kıyafeti .
Serap-asel sevgdemr5 bejım kızımda oldu 2aylıkken çok zor süreç ama sakın olmamız gerekıyor ben poşetlerı 1hafta beklettım balkonda
zehross00 sevgdemr5 Vız krem, losyon, bir karışım, şampuan ve iğne kullanmıştık anca öyle geçmişti. Kıyafetlerinizi, çarşafları yüksek derecede yıkayın ve ütüleyin. Biz böyle yaptık 1 haftada geçti
sevgdemr5 tinna canım çok teşekkür ediyorum o kadar zor bir süreç ki. Çocuğum 3 gün aynı tulumla kalacak düşününce ağlayasım geliyor. Bütün kıyafetlerini topladım:( 3 gün kapalı poşette kalması yeterli dimi. Daha sonra çıkarıp yıkayıp ütüleyip öyle yerleştireceğim zaten
masumbiranne sevgdemr5 sürekli duş alın yapacak pek birşey yok birde asla asitli içmeyin oda tetikliyo bende yaşadım çok zooor
tinna sevgdemr5 aynen kapalı poşette 3 gün kalsın sonra 60 da yıka ters ten ütüle daha yeni sizin geçer korkma ona da krem verir doktor . Siz giyin kıyafet doktor bize önerdi ben onun sayesinde sadece mutfak bi oda temizledim . Bulaş riskini azaltıyo bide vücut hava almıyo ya daha iyi oluyor inan geçer merak etme sakin ol sütün kesilmesin bebeğe ütülemesene hiç bir şey giydirme herşwyini ütüle
byz1 sevgdemr5 ay ben neler çektim anlatamammmmm bebeğimin vücudu harita gibiydiiiii şuan şükürler olsun geçti
sevgdemr5 tinna inan hep göğüslerimde bebeğe de eminim geçmiştir henüz döküntü yok onda ama önden losyon tedavisine başladık :(
tinna sevgdemr5 olsun bunu doktora göster eninde sonunda geçiyor ama iyileşiyo merak etme. İnş çabuk geçer rabbim bebişe şifa versin
sevgdemr5 tinna ay inşallah canım benim inşallah. Cuma gününe randevumuz var bakalım inşallah geçer bu illet
masumbiranne sevgdemr5 kişiden kişiye degisiyo ben hamileydim çok ilaç kullanmadım 3 aydan fazla sürdü ama sen ilaç kullanıyorsun hemen geçer.
Serap-asel sevgdemr5 syle syleyeyım psikolojıkmen zten çökmüştüm ama kndını topladım cnku bebegım ıcın mecburdum 3gun losyon kullandık bayağı etkısı oldu snra gectı sadece bebegımde ellerınde biraz sıvılce gıbı bıseyler var doktor dedi geç geçer biraz sivilce görünümlü döküntüler suan şükürler olsn iyiyiz