KarlukHan Merhaba hanımlar. Eşime uzun zamandır hediye almadigimi farkettim bir güzellik yapmak istiyorum. Fakat erkeklere alınacak şeyler çok sınırlı ve hep aynı şeyler kıyafet aksesuar vs bunlar hep olan şeyler gereksiz fazla olmasın. Farklı birşey istiyorum fikirlerinizi alabilir miyim? O mesela geçen beni ehliyete yazdırmış o kadar mutlu oldum ki benim hayatta aklıma gelmez mesela böyle birşey çok kafam çalışmıyor bu konuda yardım lütfen😊
ahbus94 KarlukHan eşinin sevdiği şeyler üzerinden düşün bence. Mesela benim eşim köyü GS li. Forma vs alsam biter yani. Bir de bilgisayar oyunu oynar, mesela oyuncu koltuğu istio. Gibi gibi. Öyle sevdiği şeyler yok mu. Onun üzerinden gidebilirsin. Daha çok hoşlarına gidiyor
Eminos KarlukHan ben esime hic soylemedim kurban bayrami tatiline rezervasyon yaptirdim bayram carsamba bitiyor biz Persembe den itibaren 4 gun alanya tatili gecen sene tatile gittigimiz otelden yer ayirttim hesapta para vardi kaporayi gönderdimgeri kalani da otelde odiycez simdi sadece benim ailem biliyor o kadar
Egenin_pamugu Valla bende yine onun parasıyla hediye alırım 😁 yine kendisi almış oluyor 😁 ben klasik şeyler almıştım kehribar tesbih isim baş harflerimiz vardı gümüş, kol saati lc den tişört fln bende bekleyim şurada başka ne olabilir sıra dışı 🤯
KarlukHan ahbus94 ilgisi hobisi vs hicbirsey yok neoyun oynar ne maç izler ne birşey yapmak ister o yüzden çok zorlanıyorum
KarlukHan Eminos bu da çok güzelmiş. Çok mantıklı aslında çünkü ne zaman tatil planı yapsak beraber bişey çıkıyor olmuyor. Aklımda tutuyorum bu fikri sağolun🥰
Eminos KarlukHan hatta annem filan niye esine sormadan yaptin dedi aman anne 12000 tuttu 2000 verdim zaten 10000 de her sekilde odenir karta taksit de oluyor dedim haziran da zaten 12000 e tatil yeri bulamiycaz bide yilbasindan once yuzde 40 indirimliydi rezervasyon yaptirmak ondan boyle uygun fiyat oldu
aura_meselesi_bu_sekerim Yada hangi takımı tutuyorsa ileri tarihli bir maç için bilet al Gitme durumu varsa tabi
KarlukHan aura_meselesi_bu_sekerim pek hobisi yok hatta hiç yok:/ o yüzden zorlanıyorum hediye konusunda
Pol34 KarlukHan yemeğe çıkarın hem siz yemek yapma derdinden kurtulmuş olursunuz hem de yemeğe çıkarıp bi jest olur bir taşla iki kuş 🤣
Iremars KarlukHan bir hobisi varsa ona uygun birşeyler alabilirsiniz benim eşim dalmayı çok seviyordu ben de ona dalgıç kıyafeti almıştım çok güzel mesela akvaryumu vardı ona malzeme almıştım istediği bu tarz şeyler olabilir :) yada ilk evlilik yıldönümünde hamama götürmüştüm ikimizi supriz çok iyi gelmişti🤣🤣
KarlukHan Eminos çok iyi yapmışsınız valla karar verme aşamasında bir sürü sebep çıkıyor olmamak için ama bir anda karar verip anında uygulayinca odsniyor bı sekilde
Alerjikrinit KarlukHan hobileri neler? Ben olta almıştım çok sevinmişti . Araba kamerası aldım bi kere. Geçen iyi marka bir parfüm aldım. Bir de forma almıştım önceki yıllarda. Balık tutmaya merakı varsa olta olabilir