Zumra_Fatma Ayy bugün sabah saglik ocagina gitti cok mutlu oldum kizimin boyuna ve kilosuna baktirdim bi ara 1 yasindayken 9 kgdaydi cok uzulmustum bugun tarttigimizda 11 kg boyu ise 85 cm idi az ama sık sık yiyo bazen psikolojim bozuluyo yemiyordu dedigimde ebe bana kizdi boyu uzun oldugundan gostermiyo boyu kisa olsaydi tombik bi bebek olurdu dedi bunu duymak bile o kadar mutlu etti ki anlatamam ya yemiyordu dis donemi biliyorsunuz azi dislwrimiz geliyor masAllah masAllah bunada sukur sizin bebeklerininiz boyu kac
Canyavrum Zumra_Fatma maşallah 🧿 adınıza sevindim.beslenme düzeniniz nasıl, kaç öğün ne miktarda yer. Boyu anneden babadan mı alıyor.onerilerinizi bekliyoruz🌷
melisimm_ Benim 14,5 aylık 10,7 kg ama boyunu bilmiyorum 80den aşağı değildir diye düşünüyorum. 12 aylıkken 77 cm di. Ama benim kızımda zayıf görünüyor. Sürekli hasta. 3-4 aydır kilo alıp veriyor sürekli.
Zumra_Fatma melisimm_ benim kiz baya zayof gorunuyor safinaz gibi dedim heralde 9.5 kg sandim ama cok sukur kilo almis gecmis olsun bu arada xoxuklar bebekler hasta olmasin valla
Zumra_Fatma handemiyy hahaha anne uzun baba uzun bide hep uzundu kizim bebekkende boyleydi sizin ayiniz bize gore kuxuk ama sizde boylusunuz
Zumra_Fatma Canyavrum valla öneri verebilecekmiyim bilmiyorum keske verebilsem suan dis donemi azi disler geliyor kahvaltiyi bizimle hirlikde yapar kasarli omlete bayilir her sabah kasarli omlet patatesli yunurta paotes kizartmasi pankek krep surekli bu tarz seyler hazirlarim severde az ama sık sık yer önüne bi tabak koyup bu bitecek diyemiyorum ona uyuyorum en cok mesela 3 5 catal omlet yer peynir vs yok bu arada bunlari yedigi kafar yer sonra meyve meyvete bayilir anne sutu tekrardan biz ne yersek o ona ozel bisey yaptiginda yemiyor malsef bu sekilde umarim bi faydam olur
Canyavrum Zumra_Fatma öncelikle cevapladiginiz için teşekkür ederim🌺saydıklarıni asla yemez. Blender hiç yapmadığım halde pütürlü yiyemez🥴
Zumra_Fatma Canyavrum yaa Allah size kolaylik versin ilk kizimda ogurmustu ara vermisyim sonra onunla birlikde yeyince cani cwkip artik oda yiyor bunu cok denedim hatta ilk ek gidada bide 6 ayliksin sen ne biliyorsun dimi biliyordu