Annekizz Aleyna26_asena 5 ay 10 günlüğüz muz verdim yoğurt verdim kızıma çorba içirirken azcık ucundan çorba verdim ıhlamur vermeye başladım meyve süzgeci vardı onun içine elma koydum elma verdim ve salatalık verdim özellikle bunu veriyim şunu veriyim demicem anam babam usülü gidicem gün gün. Bi kaç güne patates ve kabak denicem
findikimfistikim Aleyna26_asena 5 ay 10 günlüğüz doktor kararıyla yavaşça başladık. Öğlenleri meyve püresi, akşam üstleri ev yoğurdu.
aileceksaskiniz Aleyna26_asena 5 ay 9 günlük yoğurda başlayacağım bakalım bugünn ama cookkk heyecanlıyım yoğurt tutcak mi yarayacak mı sevecek mi vs vs stres oldum düşünmekten 😂
ecem2479 Aleyna26_asena 5 aylığız doktor başlayabilirsiniz dedi ama 6.ayın tam dolmasını bekleyeceğim şubatta başlayacağız🙃
yunusss Anneler benim bebegimde 5 ay 3 günlük bebekleriniz tam boynunu tutup destekli oturuyor mu benim ki tam tutamiyor ve ellerinden tutup kaldirdigimda çok kaldırmıyor kendini doktora götürdük bugün çocuk norolojiye yönlendirdi böyle olan var mı??