Beratim17 3 aylık korunma iğnesi oldum kizlar birdahaki 3 ay sonra dedi nisan 2sine denk geliyor galiba tam 3 ay ozaman doluyor çünkü kullanan varmi yan etkileri nelerdir?
Falafel Beratim17 nisanın ikisi değil fe bir iki gün önceden yaptırsanız daha iyi olur koruyuculuğu açısından ben hep önce vuruyorum doktorun öyle tavsiye etti. En büyük yan etkisi adetiniz kesilir.
medinekaplan Beratim17 ben yaptırdım hiç önermiyorum iğneyi yaptırdığım ilk ay 1 ay boyunca adet kanamam durmadı ilaçla durdurdum bu seferde 2 aydan fazla oldu adet olmayalı 2 gün sonra tekrar yaptırmam gerek ama yaptırmam 1 aylık iğneler daha iyiymiş
Pusat2022 Beratim17 bir kere vuruldum 13 eylülde allah kahretsin vurulmaz olaydım hala regl olamadım 1 kere bile regl olamadım eylülden beri cıldırıcam artık
buketnur3 Beratim17 bnde vurulmayı düşünüyorum internette adetin 3. günde vurulun diyor doğrumu acaba ben 3 ay oldu adet görmüyorum vurulabilir miyim bilginiz var mı
Rwerdst Beratim17 Falafel Ben de aile planlamada yaptırıyorum bana ilk 7 gün kesinlikle koruyuculuğu yok prezervatif le ilk 7 gün korun dedi. Aşıyı da tam 3 ay sonra değil 3 aydan 7 gün düşüp yaptır dedi. Haberiniz olsun 🤗
Falafel Beratim17 evet doğum yapalı neredeyse iki yıl olacak hala adet olmadım. Adet olmayı sevmediğim için bana sıkıntı yaratmadı. Yumurtlamanız duracak ondan dolayı adet olmayacaksınız
Gakkoyenge Merhaba spiral taktırmayı düşünüyordum bende bu iğneden mi olsam kararsız kaldım siz neden tercih etmiştiniz ? Artısı eksisi neler?
Beratim17 Gakkoyenge bende spiral taktiracaktim adetli iken takiliyomus randevu bulamadım gidip 3 aylık iğne oldum. Yan etki olarak adeti geciktiriyomus sinir falan yapiyomus öyle duydum göreceğiz bakalım bende yeni bugün oldum
Bugleminannesi28 Gakkoyenge ben spiralliyim çok memnunum 6 ay oldu taktirali hiç yan etkisini görmedim dongum aynı şekilde devam ediyor hatta şimdi kontrole geldim doktor tam yerinde duruyor sorun yok dedi
Beratim17 Falafel hadi ya öyle De zor, spiral taktiracagim 3 ay geçtikten sonra, ama herkesin bunyesi farklı belki ben adet olurum
alparslan1_ Falafel kilo aldırır bu durum bir de bence menepozlu gibi sıkıntı yapar diye düşünüyorum zor değil mi.
Falafel Beratim17 evet doğum yaptıktan hemen sonra başladım. Sanmıyorum adet olacağınızı olursa ara kanama yapar
gocmenkusu34 Nerde vuruldunuZ devlette mi randevü alıp gidip vurulmak istiyorum diyince doktor vuruyor mu
Falafel medinekaplan üç aylık iğne reçete edilmez. Doktor bit kağıda ismini yazıp size veriyordur, sgk karşılamıyor ki reçeteli olsun direkt gidip eczaneden almak daha uğraşsız
Beratim17 gb_tmbs mide bulantim var çok ve başım ağrıyor her gün böyle mi olacak ilk gün mü sadece çok kötüyüm keşke yaptirmasaydm
Mavi26 Beratim17 1 buçuk aydir reeliyim maalesef ki cok pişmanım yaptırdığıma be doktor hic bahsetmedi bi yan etkiden