Gozdetepekus Merhaba yorgun anneler ❤️ Bebeğiniz kaç aylıkken yan dönmeye ve tam dönmeye başladı. Bizimkisi 5 aylık üşengeçlikten poposunu kaldıramıyor. İlgisini çekeceği , sevdiği oyuncak koyuyırum ama yok öyle bakıyor sonra kafasını çeviriyor 😑
gltknn Gozdetepekus benim 3 aylıkken hafif yan dönmelere başladı. Kilolu bir bebekse ondan da çok dönemiyor olabilir
churchil Gozdetepekus şu an 4 aylık yaklaşık 10 15 gündür yan dönüyor diyebilirim. Yeni yeni o da işte 🙈 geçende de bi kez yüzüstü döndürmüştüm sonra kendi döndü sırt üstü bi daha görmedim
asrinhatasi Gozdetepekus 7aylık döndü benim oğlum. Ama 5aylıkken hep hastanedeydik o yüzden dönme alıştırmalarına 6.aydan sonra başladık.
Aslininannesi Gozdetepekus 4 ay 8 günlükken yüz üstü dönmeye başladı 5 buçuk aylıkken de yuvarlanıyordu
BilgeHanim Gozdetepekus yan dönmeye 3 aylıkken başladı yüzüstümden sırtüstüne 4 aylıkken başladı. Bebeğimi doğdundan itibaren yüzüstü koydum sürekli 20 günlükten itibaren kafasını kaldırıp tutabiliyordu, yüzüstü tutmanın kasları geliştirip dönmeleri erkene çektiğini düşünüyorum