hasretleee Merhhaba hanımlar temizlik yapmayı severim şu ürünü aldim memnunum yada ben bu şekil temzilik yaparım püf noktam dediğiniz varmı birbirimizden bfikirler alallim🫠
pinar61 hasretleee Ben kiradayim yerlerim eski tahta naptiysam parlatamadim Limon tuzu ve sirke suya katarak kullandım iyi de geldi Miss gibi
Synmannesi hasretleee Pella mikrofiber bezler var evim o bezlerle dolu eskidikçe alıyorum sil geç kutulama iz yapmıyor harika birsey cam banyo tüp her bezim ayrı vazgeçilmezim canım yer suyuna sirke kesin dökerim bende bekliyim
hasretleee @pinar61 limon tuzu duymamıştım hemen yarın deneyeyim bende sıcak su elini yakmayacak kadar sirke yüzey temizleyici ile silerim mis gibi olur bu arada sirke kullanmak evde sünnettir temizliğinin olmasaa olmazi
pinar61 hasretleee Bide En sevdiğin bölüm ne temizlik de Benim ev süpürmek 🥰 Arçelik Toz torbalı süpürge kullanıyorum Trb6986 olanı çok güzel bı Süpürge Çok memnunum ama kablolu olduğu için Bosch 712xxl aldım yeni gelmesini bekliyorum.
pinar61 Synmannesi Evet annem de de var bu bezlerden ben bu sleppeyin Yeni çıkan kullan at İslak bezlerini kullanıyorum.
bernnaa pinar61 banyo temizleyiciyi musluk başlarına banyo aparatlarına sık sadece o bezle sil efsane oluyor duşakabin içinde geçerli
hasretleee @Synmannesi bendede var o bezlerden ilk memnundum sonra dalga gibi iznyqpmaya başladı tüy birakmaya sabunla kaynattim yine aynı camlari siliyorum hep dalgalı gibi bide güneş vurunca çok belli ne yapmam lazım acaba
Synmannesi hasretleee ben kullanmadığım tencerede kaynatıyorum bir güzel toz çamaşır tederjan ile iyice çırp şak şak diye her tozda benim öyle olmadı kullandığın tederjandan olabilir bezin çok eski mi ya da.
hasretleee Birde evde temizlik kokusu için ne yapmak lazım kapıdan girince o kokuyu almak için ne kullanirsiniz
hasretleee @Synmannesi yok çokta eski değil aslında bide çamaşır deterjanı ile kaynatayim insallh bu sorun çözülür🫠temizlikte Kolaylık herzaman iyi oluyor
Synmannesi hasretleee evet ben çok seviyorum o bezleri artık eski bezlerim dolu onları elime sürmüyorum
Synmannesi Pamukveannesi2 kaynatıyorum canım kullanmadığım tencere toz deterjan koyuyorum kaynatıyorum bir güzel mis oldular bazen üşeniyorum makineye atıyorum ama en güzeli kaynatmak
melera hasretleee Arap sabunu,Beyaz sirke🤍 bide siveno’nun genel temizlik spreyi 1 tane aldım denedim bitirdim çok beğendim. Bide kablosuz çekim gücü yüksek güzel bir dik süpürgesi olmalı her temizliği seven insanın❤✨✨✨