gencmom_ Kızlar 1 haftadır inanılmaz korkarak uyanıyorum ama neyden bilmiyorum Bi anda fırlıyorum yataktan kalbim hızlanıyor nefes alamıyor gibi oluyorum başına böyle bişey gelen varmı
Elisaseleda gencmom_ anneme olmuştu yatağının başına bi ayetek kürsü asmıştık birde sürekli oku uyumadan önce
gencmom_ AleynaTG brsnn hayır lohusa değilim ama geçen gün kan tahlili yaptırmıştım kanım 8 lerde çıkmıştı kızım 1 yaşında
gencmom_ Elisaseleda okuyup uyuyorum ama dua asiyim dediğiniz gibi günüm çok kötü geçiyor öyle olunca
AleynaTG gencmom_ bebeğinin bezi yattığın odada ve mutfakta olmasın bana çok söylendi bu. Birde baş ucuna yasin kitabı koymayı dene
AleynaTG gencmom_ birde klozetlerin kapakları kapalı olsun batıl inanç aslında ama denemekten zarar gelmez :)
gencmom_ AleynaTG bebek bezini asla bırakmam çöpe atarım gece atmam poşete koyar banyoya koyarım sabahta çöpe atarım teşekkür ederim tavsiyeniz için
papatyaaybars Bende panik atak var nefes alamıyormus hissi bir anda gelen halsizlik kalp çarpıntısı gibi gibi belirtileri var gün içinde de yasiyorsaniz bir psikiyatriyle görüşün zor bir şey çünki