Cucununannesi Tarihe not. Ikinci cocuk istersen gel bu postu oku. Saat gecenin 2si hala bebeni ayaginda salliyosun o ise deli danalar gibi ordaan oraya dönüyo. Uyku neydi, uyku hasretti 😭🥲🤦♀️
Buket57 Cucununannesi benim kızımda şimdi yeni uyudu 🤦♀️ (8 aylık) darısı inşallah sana canım 🙏 gözlerim kapalı yazıyorum artık🫠
mormilena Cucununannesi uyku hayallerle dolu bir an yaşamaktu uyku sevmekti uyku saatleri birbirine katmakti ah uyku ah doyamadım sana. Bebisim izin vermedi seninle hasret gidereyim..
mormilena Cucununannesi ben hiç bir zaman uykuya doyadim birakilsa hiç uyanmam. Annem derdi ki uykuyu seven anneye bebeği uykusuzlukla dolu bir sınav verirmiş. Ne kadar da doğru demiş 🤧🤧🤧🤧
milletsanaseymiolacak Cucununannesi bu ben sanırım asla ikinciyi düşünemeyeceğim eşim asla yardımcı olmadı hiç bir zaman o yüzden hiç istemiyorum ikinciyi Cünkü olan bana olacak 😣
Beyzaaaaaaa Denizefege koyunca gülüyor mu bi de o an deliriyorumm sinirden o gülerkende bende gülüyorum 🤣
papatyaaybars Uyku emekti 😂uyku horul horul uyuyanlari izlemekti tam başımı yastığa koydum paşa uyandı yine koyacağım kızım uyanacak 😂
beyzanrdll Cucununannesi uyku bebesi olmayan yada bebesi çok uslu olan anaların yataklarında başını yastiğa koyup gözlerini kapattığı ve zabaaa gada açmadığı şeydir 🥲🥲😅