Yusufandmom Vajinamin üst kısmında yani karnımın hemen alt kısmında adet döngüsü gibi ayda 3-4 gün arka arkaya sivilcelenme yasiyorum ve ne yaptıysam geciremedim çaresini bilen veya bu bı hastalık gibi biseyse adını bilen varmı acaba
mrvyhya Yusufandmom kıl kökü imtihanı gini birşey okabilir mi bn doktora sorduğumda kıl koklerinden demişti birsuru krem değişik bisyler verdiler geçmedi gecmiyr
BirCivcivannesi_ Yusufandmom valla çözümünü bulursanız bende beklim naptiysam benimde öyle geçmiyor bitse yenisi cikiyor
Yusufandmom Zehranur12 bazı sivilcelerden kıl çıkabiliyor ama epilasyon aleti batık yapıyor bildiğim kadarıyla ben yıllardır eldivenle alıyorum onunla alakalı olabilir mi aceba
Yusufandmom mrvyhya urunler bı fark yarattı mı yani azalma oldumu peki kullandığınız seylerden yola çıkarak belki bı sonuca varabilir o yüzden sordum
mrvyhya Yusufandmom hayır hiç bir etkisi olmuyor nedense siz yinede bı doktora goeunebilirsinz belki farklı ilaçlar verirler ustden tedavi ediliyor ama bu içten gelen birşeyde zatn devam edecektir bndekide o şekilde bnce