Nurselin72 Kızlar beni perişan ettin etti bu kıl kurdu uzun zaman yoktu ve yine tekrarladı hamileyim de ilaç kullanmakta istemiyorum bu durumu yaşayan var mı (temizliğe vs dikkat ederim ona rağmen tekrarlaması canımı sıktı )
Yagmur1c Nurselin72 belirtileriniz söyler misiniz bizde yaşadık ama aynı mı yaşadığımız durum bilmiyorum
tazeanne___ Nurselin72 benimde hamileyken olmuştu doktoruma sormuştum vermazol kullanıyim mi diye kullan zararı olmaz demişti hamileliğimde 3 defa falan kullanmıştım bi sıkıntı olmadı bi doktoruna danış istersen
beyza1207 Nurselin72 kesin olan çözüm bi avuç nohutu bi gece sirkede beklet sabah onu aç karnına ye hemen anında döküyosun doktor söyledi
Leyla1609 Nurselin72 kesin çözüm demiyorum ancak kabak çekirdeğinin yada yağının faydalı olabileceğini duymuştum kendımde kullandım gözle görülür dökülmeler vardı ama herkese bir olmayabilir
Nurselin72 Yagmur1c özellikle geceleri makatta kaşıntı başlıyor ve uyutmuyor bu durum rahatsız ediyor,karın ağrısı ve kabızlık da yapıyor
Nurselin72 Leyla1609 kabak çekirdeği aldım ailecek yiyoruz inşallah faydası olur çok teşekkür ederim 🙏🏻
Nurselin72 tazeanne___ olmadı öyle yapcam çekiniyorum demeye mide bulandırıcı nasıl bulaştı anlam veremiyorum
Yagmur1c Nurselin72 sizin yaşadığınız durumu ilk ben yaşadım yazın çocuklarıma ve eşime geçti bir süre devam etti oğlumu acile götürdük ilaç vermişti doktor şimdi 2 gündür yine devam ediyor sanırım oğlum sürekli popom acıyor demeye başladı bu yüzden sordum size kendim doktora gitmemiştim nette okuduğum kadarıyla devamlı tekrar ediyormuş çok kötü bir durum ama
Zeyneptayfun Nurselin72 her gece mi kaşıntı oluyordu yoksa arada mı oluyor benim de 6 yaşında ki oğlumda iki gün kaşıntı oldu gece diş gıcırdatması vardı gece bide göz altları mor iştahsızlık var test yaptık negatif çıktı bir daha götürmelimiyim doktora bilemedim kan değerleri normal çıkmıştı
Nurselin72 Yagmur1c Yagmur1c evet çok kötü geçti diye düşünüyorsun bi zaman sonra tekrarlıyor kendini geçmiş olsun size de bulaşıcı olması insanın canını sıkıyor
Yagmur1c Nurselin72 bulaşıcı çünkü sırayla ailecek olduk siz önceden bir şey kullandınız mı önerebileceğiniz bir şey var mı
merve32_ Yagmur1c ben çok küçükken olmuştum. Benim kurtlar dışarı çıkıyordu o derece düşün…. Sabah ac karnına sarımsakli yoğurt döktü hepsini
Nurselin72 Yagmur1c kontil çiğneme tableti kullandık fayda etmedi bitkisel şeyler de denedim olmadı şu an kabak çekirdeğini deniyorum
Nurselin72 Maviim makatta hareket ediyor ama başta kıl kurdu olduğunu anlamadım kaşıntı özellikle gece ve gece yarısı başlıyor ve baya rahatsız ediyor sonradan dışkı da gördüm o zaman anladım
Nurselin72 Maviim mide bulantısı iştahsızlık kabızlık ve karın ağrısı da yapıyor kontil diye 15 günde 1 çiğneme tableti verdi doktor kullandım geçti bi kaç ay sonra yine tekrarladı geceleri sirkeli su yapıp içiyordum kekik demliyordum fayda etmedi