shnbbk srgl3362 daha çok küçük olduğu için kemikleri tam sertmesmemistir annesi. Sen biraz sağ biraz sol şeklinde yan yatır. Düz yatiracaginda da düz kafa yastigi kullan şekil alacaktir
kubrakubra srgl3362 hiç üzülme kafa kendi şeklini alıyor zamanla. Bizimki de öyleydi hatta yamuktu önden. Şimdi baya düzeldi 5 aylık şu an. Çabuk toparlıyorlar yani. Bizimki de hiç yan yatmayı sevmiyor. Gündüz kesinlikle yan yatır bi sağ bi sol. Geceleri de bırak nasıl istiyorsa öyle yatsın. Bizimki öyle toparladı baya.
Ewremmrrve Ewremmrrve ama ayriyeten sürekli yatış şeklini değiştiriyordum biraz sağ tarafına biraz sol tarafına
Eliaemir Canım öyle kalmaz tabiki kafa şekillendirici yastıklar var Trendyol’da var , onun ile düzelte bilirsin sağ sola değiştirerek yatır .
srgl3362 kubrakubra ya yan yatırabilsem bu kadar dert edinmezdim belkide yastıkla destekliyorum bakıyorum uyuyor bende uyanıyorum bi kalkıyorum yine sırt üstü bunu nasıl becerebiliyor anlamıyorum
minikbalinannesii srgl3362 şu yazdıgımızın aynısını yasıyorum ve cıldırmak uzereyım cunku kafasının arkası yamuldu ılk 3 ay duz yatır dım hep doktorların dedıgın e uydum ama kafası malesef ıyı sekıl almadı sımdı care arıyorum 3 ay 7 gunluk olduk
minikbalinannesii srgl3362 ben yan yatryorum arkaya one sılındır yapıp destek koyuyorum yıne bakıyorum uykuda duze dondurmus kafayı
Ewremmrrve srgl3362 https://ty.gl/ds0krwvtn2 buradan almıştım ben e bebekten de aldım ama faydası olmamıştı