sweetmom1 Tam 1 haftalığız sarılık düşmüyor bugün 19 çıktı yarın bidaha çağırdılar tekrar bakılıcak düşüş yoksa yatış verilicek bol bol emziriyorum başka yapmam gereken var mı tavsiyeleriniz
gkcyt sweetmom1 benımde 12 cıktı bebeğime ne yaparsam yapayım uyanmıyordu altını açma topukları sıkma aklınıza gelecek herşeyi yapar olduk yinede uyanmıyordu şuan 1 hafta geçti artık aglayınca kendi uyanır oldu gözlerini açıyor yemeğini yiyor çişi güzel bunlara dikkat edin ve bol bol yedirin emmesede mama verin kötü bişiy değil aç kalmaması gerekıyor hareketlerindeki değişikliği kendiniz göreceksiniz
yasemin_bilgili sweetmom1 stres yapma sütün kesilir sarılığın her türlü tedavisi var elinden geleni yap uyandırmaya çalış durmadan, uyanmıyorsa soy komple ıslak mendille ayağını elini uyar uyanık olsun yani sıkma canını her türlü geçiyor
sweetmom1 gkcyt sütüm de bol uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ilk doğduğunda 4 gün küvezde kalmıştı o zaman ışık tedavisi uygulandı ama yine yüksek turuncu resmen çocuk
Yildirim32 sweetmom1 valla canım benim de sütüm boldu emzirmeye çalışıyordum herseyi yaptım biraz emip uyuyordu uyanmıyordu kilo almadı uzun zaman uğraştık o yüzden cisli bez sayısını kakasını kontrol et