Babyboysmother Kızlar diş kaç günde gelir tahminen? Kesik çizgi ollması gerekiyor diye okudum, kesik yok ama bu şekilde görünüyor.
bal012 Babyboysmother tam ayı nedir acaba benim bebeğim de böyle arada elimi yıkayığ parmağımla kontrol ediyorum ben de daha çıkarmadık ama çıkması yakın bol salyası var huysuzluk uykusuzluk çığlıklar her şey var 🤣
BENOYLEUYGUNGORDUMM Babyboysmother 5 ay 11 günlüğüz bugün bi baktım dişleri çıkmış 2 tane birden hemde uç vermiş böyle aşırı duygulandım ve hiç anlamadım halbuki ara ara bakardım şişme beyazlaşma var mı diye ama yoktu aşırı şaşkın ve mutluyum❣️
Babyboysmother Mucize_prensesimmmm hiç bu zamana kadar ateşi falan çıkmadı ama huzursuzluğu var acaba damağı tamamen patladıktan sonramı ateşi çıkıyor? Yoksa damak patladıktan sonra güzel günlermi göreceğiz hiç anlamıyorum 🫢
Mucize_prensesimmmm Babyboysmother Çocuktan çocuğa değişiyor çiçeğim☺️ Benim bebem de ilk dişinde ateş falan olmadı İkinci dişi öyle değildi mahvoldu 🥺 Dişinde ateş olmadı yine hafif ishal oldu öyle Her halleriyle bizi şaşırtmaya devam ediyor bu bebişler 🌸💕 İnci gibi dişleri olsun sapasağlam inşaAllah🤍
Babyboysmother bal012 bizde de aynı şekilde ne ararsan var. 5 ay 29 günlük oğlum. Sizin kaç aylık? İnşallah bir an önce çıkarda biraz olsun rahatlarlar. Çok üzülüyorum resmen gözleri doluyor çok kaşınıyor galiba.
Babyboysmother BENOYLEUYGUNGORDUMM yaaaa darısı başımıza inşallah. İnci inci dişleri olsun 🤗 tebrik ederim 🥳
BENOYLEUYGUNGORDUMM Babyboysmother çok tşk ederim ya vallahi o kadar şaşkınım ki nasıl oldu bi anda hiç anlamadım☺️
Babyboysmother BENOYLEUYGUNGORDUMM ateşi vs çıkmadı mı hiç belirti vermedimi ? Keşke bende bi baksam çıkmış olsa😂 günde 50 kere açıp bakıyorum. Ama tabi bebeğimin kendi parmaklarıyla açıyorum. Sürekli parmağımı sokmuyorum🫣. Çünkü çok kaşınıyor dayanamıyor bazen kıyamıyorum ona çıksada kurtulsak
Babyboysmother Sule_pyrz23 yaa ()bu çok uzun bir zaman şuan benim için🫢 keşke ½ güne çıksa. Aşırı huzursuz
Babyboysmother Zehranur12 yukarıda birisi 1 hafta demiş hadi bakalım bebeklerimiz kurtulsun bu çileden. Sizin ne durumda nasıl bir belirtisi var? Aynı şekilde benimde ilk çocuğum tecrübesizim
BENOYLEUYGUNGORDUMM Babyboysmother salyası akıyordu ne bulursa ağzına sokmaya çalışıyordu ama bunlar uzun zamandır da vardı zaten. Sık sık bakıyordum bir belirti var mı diye ama yoktu yani hatta dedim geç çıkartacak herhalde. Dün akşam kendi elimi tuttu ağzına soktu kendisi. Baktım bişey var orda😆 bi baktım ki diş biri çıkmış biri de çıkmak üzere çıkar bi kaç güne hemen ateşine baktım yok şükür ateşi gece de ara ara baktım çıkmadı ateşi. Garip garip sesler çıkartıyor sabahtan beri😆
Zehranur12 Babyboysmother valla aşkım kulaklarını çekip duruyor ağlıyor baya huzursuz salyası çok akıyor diş eti şişmiş eli 24 Saaat ağzında ve ben kaşıyıcıyla kaşıdığım zaman çok rahatlıyor hastaneye götürdüm kulak İçin dedi diştir
Temmuz5_ Zehranur12 aynı durum bizde de var 5 ay 28 günlüğüz kulak için gittik aile hekimine bir şey yok dişten dedi oda
Babyboysmother Zehranur12 anladım geçmiş olsun. Bizim çok şükür kulağı ağramıyor. Bu gün kesik gibi çizilmiş damağı geliyor sanırım sonunda🥳