terliklerimlegeldim Yesilmavi Ben yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim, bahsettiğiniz erişkin bölümü mü ve hangi hastalıktan dolayı orada yatıyor hastanız yardımcı olabilirim belki. Geçmiş olsun
Yigitinannesiii6 Yesilmavi bilgim yok , ilgili doktora sorun en iyisi . Neyden yatıyor acaba , yetişkin mi yoksa çocuğunuz mu
Yesilmavi papatyakokulum_ kalbi durduğunu söylediklerinde gözle ilgili durumun nedenini soramadım telaştan
Yesilmavi terliklerimlegeldim onkoloji hastası yetişkin iç hastalıkları yoğun bakımda evre 4. Tüm vücûd sarmış annem
terliklerimlegeldim Yesilmavi Gözü açık bir şekilde sabit uzun süreli kaldıysa bu sebepten olabilir, yüksek kan basıncından dolayı olabilir. Gözlerdeki damarlara yayılan zararlı kanser hücreleri zarar vermiş olabilir. En iyi cevabı doktorunuz verir tabiki.
Oglusum5357 Yesilmavi ileri derece de göz kuruluğundan Olabılır. Makınaya bağlı bılınc kapalı şekilde yatıyorsa uzun suredır. Gözü açıp kapatma hareketı sulanmasını sağlar kısı bunu yapamıyorsa kurur. Kanama katmanlasma vs gbı durumlar oluşur