Babyboyyy Kızlar kaşık mama kullanıyor musunuz Kullanıyorsanız aptamil Hipp herobaby arı mama hangisini önerirsiniz ilk olarak hipp in içeriği daha temiz geldi bana sanki
Bmaidil12 Babyboyyy ben hipp kullanıyorum severek tüketiyo bebeğim hero baby aldım hipp bulamadıgımda yemedi
Babyboyyy Deletedmom115 evet arı mama eskilerin mması ama içeriğine baktım hiç iyi görünmüyor hemde hiçç
Babyboyyy Bmaidil12 aptamil aldım onu biraz yedi ama sonra arastırırken hipp in içeriği daha iyi geldi aptamildr içerik olarak iyi gelmedi bana içindekiler kısmına baktıgımda hipp de kabızlık sorunu gaz sorunu yasadınız mı peki
Bmaidil12 Babyboyyy bizde sorun olmadı şöyle olmadı zaten haftada bir kere yapan bebek aynı devam etti
bkt_srdr en aptamil veriyorum içinde lifler var onun çok faydası oldu hiç kabızlık sıkıntısı yaşamıyoruz. şeker de yok içinde o da çok önemli. diğer mamaların içeriği şeker deposu resmen kendim bile bu kadar şekerli şeyleri yemiyorum bebeğe hiç vermemek lazım
simgetaskisla hippten böcek çıkmış şimdi okudum pek güvenilir değil. aptamilin kaşık mamasını hep kullanıyorum ben gayette güzel lezzetli canım ve kilo aldırıyor
Ozgenur45 simgetaskisla hangisini kullanıyorusun canım ben sütlü pirinçli aldım bu gerçekten kilo aldırıyor mu oğlum hasta olduktan sonra zayıfladı baya toparlansın istiyorum inş bizede faydası olur
ayfernaz Arı mama ve hero baby pek iyi değil şekerliler. Aptamil veriyorum ben de onların tadını seviyor daha çok
ilaygunduz ben aptamilin kaşık mamalarından kullanıyorum, içinde şeker yok, anne sütünde de bulunan bağışıklığı destekleyen prebiyotik lifler var bu özellik diğerlerinde yok dedi doktorum. bana aptamil kaşık mamalarından yazdı