gokceokur Kayra0733 9 aylık bu sabah kaşarlı kuymak portakal suyu vardı.yarin içinde patatesli yumurta yapacağım oğlumda çok seviyor çünkü.4 yaşında oğlum var ortak çıkarmaya çalışıyorum yemekleri diğer türlü zor oluyor.
yokolmaz Kayra0733 peynirli yumurta ,domates salatalık ,kaşar ,zeytinb,peynir , sulandırılmış karadut özü ,bunlari hergun ver yemem demez ,ama farklı şeylerde deniyrum yok yok ağzını acmiyo .klasiklesti artık
miray_85 Irmiği suda pişirip içine muz, bebe bisküvisi , az pekmez birazda labneli kahvalti yarin için böyle😎
Kayra0733 yokolmaz maşallah ne kadar güzel. Benimki yumurta ve labne yiyor sadece. Ne zeytin ne domates salatalık. Ben de genelxe yumurtasını farklı ve zengin içerikli yapmaya çalışıyorum
Dilararden Kayra0733 Servet şekersiz tahin helvası olarak arayın. Kesinlikle tavsiye ederim elma suyu ile tatlandırılmış 💕
deleted20517 Kayra0733 haşlanmış yumurta veya omlet türü çok sever kızım birini yaparım reçel yemeyi sever yanına zeytin koyarim bide mandalina suyu sıkarım oh mis😍kızım 18 aylık bu arada
EmirMom Kayra0733 Oğlum yumurta salatasını cok seviyor Ondan yapacağım yanınada krep yaparım birde portakal sıkarım ☺️
Deletedmom_106 Kayra0733 omlet . Zaten herseyi yemiyo bi gün kuymak bi gün yumurta omlet tarzı , bi gün pankek , bi gün patates kızartması veriyorum yanında çay ekmek . Zeytin peynir vs tüketmedi için
EmirMom Kayra0733 Haşlanmış yumurtaya yeşillik doğranıp yapılıyor fakat ben oğluma farklı versiyonunu yapıyorum içine baya şey katıyorum hepsinden vitamin alsın diye Haşlanmış yumurtayı peyniri domatesi salatalığı marulu maydonozu rokayı ufak ufak doğruyorum yeşil zeytinde ekliyorum kesip azıcık tuz az zeytinyağı ile Harmanlıyorum bayılarak yiyor ☺️
ilkaay0 Kayra0733 8 aylık yumurta sarısı avakado labne pekmez vermeyi düşünüyorum belki duruma göre cici bebe de koyabilirim. Sabah ola hayrola 😁 Yattım Allah kaldır beni sabah namazına kavuştur beni 😍🙏🏻