gulyabani Kızım 17 aylık azı dişleri çıkarken böyle gece ağlayarak uyanır mı? Yani çıkıyo mu bilmiyorum da asla ağzını göstermez düzgün. Sık sık 1-2 saatte bir ağlayarak uyanmaya başladı bi suredir
Meltemingo gulyabani benim oglum dis cikarttigi zamanlarda yapardi canim gece sık uyanip bisey olmus gbi cok bagrip aglayarak uyanirdi dis yapiyor yani
gulyabani Meltemingo çok geç diş çıkarıyo bide kızım daha 8 dişi var. Böyle gidersek daha çok uykusuz gece geçiririz😒😒
Meltemingo gulyabani yani biz osanit dis topu kullandik hep son azi disler cikiyo arka hala kullaniyorum en azndan rahatlatiyo huysuzlugu gidiyo acisi diniyo daha rahat uyuyo bi deneyin isterseniz ben en buyuk kurtaricim
Meltemingo gulyabani boyle kucuk kucuk toplar seker gbi agzda hemen eriyor almanyada. Geliyor internette satiliyor
Alerjikrinit gulyabani benim oğlum hep ishal olurdu dişlerde ama maks 4-5 gün. Azı ve köpek dişi art arda çıkmıştı 1 ay ishali geçmedi. Çok zayıfladı ve iştahı sıfırdı. Allah yardımcınız olsun çok zor dişler gerçekten