hanmkzm ozluzehra hiçbir zararı olmaz aşkım belki senin bebeğinde kabızlık yapar çok çok ona da bir kaşık zeytinyağı ver yedirdikten sonra tatlı kaşığı ile hiçbirsey olmaz ben öyle yapıyorum gayette güzel kilo aldı valla
hanmkzm ozluzehra bana da söyle yedirdikten sonra bebeğinin tepkisini ama unutma kaşıkla muhallebiden cıvık yap yedir
Dilararden ozluzehra adet döneminde sütte tat değişikliği olabilir bu da bebekte meme reddine yol açabilir
hanmkzm ozluzehra of ya kıyamam ona üzüldüm şimdi çok zorlama bari çocuğu istemiyorsa kusar çıkarır bir şey falan olur da sokma beni vicdan azabına
gozdegunduz anonim351 doktorumuz 4.ayda ek gıdaya başlayalım dedi. Nasıl yaptınız acaba oturma süreci olarak falan nasıl ilerlediniz? Çünkü ben diliyle itme refleksi bitmeli tam olarak oturabilmeli diye okumuştum detaylı olarak anlatır mısınıx korkuyorum çünkü. Eliyle kavrama ağzına götürme falan var mıydı
ozluzehra gozdegunduz evet bu sabah ben denedim dediginiz gibi diliyle itiyor ve ellerini agzina goturuyordu surekli yuttugu mama sayisindansa uzerindeki mama daha fazlaydi resmen bi savastan cikmis gibiydik.
anonim351 gozdegunduz bizimkinde 4.5 ta meme az emmidipi ve mama yemediği için başladı tam anlamıyla oturamıyordu zaten sağa sola devriliyordu . Çok dazla desteksiz oturtma zaten 5 dk yeterli. Ki öyle kaşık kaşıkta yemeyecek zaten. İlk gün 1 çay kaşığı yoğurt ver zaten onuda yemeyecek tadacak . İkinci gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 2 yemek kaşığı şeklinde tadımla olacak . Her yeni tattırdığını öyle yap . Ekstra yoğurt hariç diğerlerine azar azar zeytinyağı koy kabız olmasın . Ben ikinci olarak havuç vermiştim mesela baya haşladım iyice ezdim zaten bir çay kaşığı tadına baksa kafi ilk etapta. Onuda iyice ezdikten ve zeytinyağı katınca kaygan oluyor zaten. Birde yeni birşey yedikleri için öğürme iç güdüleri devreye giriyo korkma. Zaten anlarsın boğazında kalsa . Kabak verebilirsin o daha akışkan oluyor . Daha sonra elma rendele azar azar suyuyla ver . 1 haftaya alışıyorlar inan korkmana gerek yok
eda-14 ozluzehra yumurta sarısı, yoğurt, havuç, yeşil kabak, patates, balkabağı vermeye başladım bugün yarın tatlı kaşığı olaraktan devam