Feyzanrrselv

İlk defa fotoğraf yükledim umarım olmuştur, benim aldığım eski bir model 2 arkadaşım da dolaptan almış aynı model çok memnunlarmış bende kendime aksiyon aramayayım dedim aynısını aldım 850 TL’ye geldi. Bunun daha üst modelleri de var weewell görüntülü bebek telsizi vb şeyler yazarsanız çıkıyor çoğu model, odanın ısısını ölçen model vardı mesela 950 tlydi aklım onda da kalmıştı ben aldım hemen sonra o da satıldı zaten güzel bir modeldi. Wifi bağlantısı yok weewellerin genelde 300 mt çekim gücü oluyor çoğu modelde öyle gördüm telsiz bağlantılı. Aslında ben wifi bağlantılı telefonla kontrol edilebilen sipariş vermiştim ama hiç içime sinmemişti hep görüntülü telsiz istiyordum ama çok pahalı sıfırları, dolapta bu modellere bakarken aldığıma denk geldim satıcıyla da anlaşınca diğerini iptal ettim bu daha çok içime sindi şükür baya da memnunum evim küçük odalarımız dipdibe yinede çok ihtiyacım varmış onu anladım 😂 oda ısısını ölçen kamerası 180 derece aşağı yukarı sağa solan dönen modellerde var bunlar sanırım daha üst modelleri ama temizini 1300-1500 arası bulursunuz bütçeniz varsa