sadedemir Merhaba kızlar 85 günlük bebeğimde kalça çıkığı varmış çift bez önerdiler şimdilik başına gelen vermı ne yapmalı başka doktora gitmelimiyim 2,5 cm fark var bi akıl verin😔
Gozdedmr sadedemir bu alanda uzman doktorunu bulun Bızede darlık var deyıp 1 ay snra kontrol onermıslerdı kontrole acıklık ıyce arttı uzmanını bulduk sukur gectı
zumra2 sadedemir tabi ki başka ortapedi doktoruna gitmeni öneriririm başıma geldi 50 günlükken çekildiği ultrason da sol 59 sağ 65 çıktı alfa ölçüleri ya çift bez yada frejka yastığı dedi frejka yastığını tercih ettim 1 ay sonra gittiğimde sol 65 sağ 68 olmuştu lütfen üstüne düşün bir doktora götürün
sadedemir zumra2 daha dün öğrendik zaten bende araştırıyorum uzman bir doktora gideyim ordan oraya gezemiyorum bi tane de 18 aylık kızım var çok zor oluyo
Brlkar3104 zumra2 değerlerin farklı olması normal miymiş peki bizimde farklı çıktı da normal dediler ama aklımda soru işareti kaldı
zumra2 @“Brlkar3104”#p29173234doktor direk bakıp gözünüz aydın dedi aynı eşit olması gerekse öyle derlerdi bence