Meliginannesi durker yok daha hiç öyle bişey denemedim denenmem de ben en ufak hırıltı var diye acaba benden kaynaklı bişey mi deyip kendimi suçlarken saçma sapan hiçbir faydaya dayanağı olamayan şeyleri hiç deneyememm 🥲
momiyy Alerji veya reflü olabilir aynı sorunu bi aydır çekiyoruz ciğer temiz ateş yok gaz yok keyıf herinde
ela14 Bizde aynı durumdayız bebeğim 2 aylık burnunuda temizliyorum hiçbişey çıkmıyor ama boğazında bi hırıltı var bazen nefesi bile kesiliyor bende panik oluyorum
Papatya-eylul88 ela14 aynu bende özellikle banyo dan sonra burun temizlinden snra ve hava veriyorum ondan sonra basliyor hirilti neden acaba
jin Meliginannesi hayırlısı olsun bakalım canim rabbim safi adında şifa versin inşallah 🤲 hastaneye gitti mi yazarmisin haber bekliyorum sizden çok geçmiş olsun rabbim evlatlarımızı korusun 🤲🤲🤲🤲
Meliginannesi jin yarın götürücem inşallah ilk sağlık ocağına ciddi olursa durum normalin dışında biseyse direk kendi doktoruna götürücem.
ela14 Papatya-eylul88 uygulamaya günlerdir giremiyorum ondan yazamadım doktora götürdüm ben burnunun temizlenmesinden kaynaklı olduğunu söyledi burun temizleme aspiratörü aldım elektirikli inanın çok iyi onla temizliyorum birde oda da buhar makinesini çalıştırıyorum içine lavanta yağı damlatıp burnu tıkanmıyor burnu tıkanmayıncada boğazında ki hırıltı olmadı
rumununefe ela14 hangi makineden aldınız acaba bende manuel olanın var otribebenin ama tam işe yaramıyor sanki