asrinhatasi Larviya_ nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah belgesi, aile nifüs kayıt örneği, iki vesikalık, 1 diploma fotokopisi. 150tl dosya ücreti.😂
uyuyanadamdannefret hunilimomy yaa geçen günkü kullanıcı adı değiştirme postuna yetişemedim misafir vardı uygulamaya bakamadım. Kullanıcı adımı nasıl değiştiricem
asrinhatasi BurcuKucuk onu Naime hanımlar sorduruyormuş emniyetten başvuru sonrasında ona göre kabul ediyorlarmış 😂😂
Duygarn Larviya_ Asla reklam olmayan içerikleri reklam var diye silmeyi öğrenmen gerekiyor önce fjdgmk
Tombikdonerartikcokpahali Ben bir kez rüyamda görmüştüm. Ama o kadar çok giriyordum ki bir aralar bu uygulamaya 😁 sonra gerçek oldu dhdbufbfufbf
Feyzosumunannesi Tombikdonerartikcokpahali Konu ile alakasız kızınız nasıl ? Yedimi bir birseyler dünden beri sürekli aklımda soracağım kalabalıktan unuttum iyidir inşallah
Tombikdonerartikcokpahali Feyzosumunannesi Allah razı olsun bu gün bir tık daha yemek yiyor çok şükür 🥹♥️ ama diğer kızımın ateşi var
asrinhatasi PeekaBoo_ ben 2 yıl önce momda başvurmuştum o zaman sağlık raporu yoktu yeni eklendi sanırım. Sabıka kaydını da emniyetten adminler kendileri sorguluyorlar başvuru sürecinde dediler. 😂