Eymennn_nnn Kızlar elektrik yardımı yatmış ama ben de görünmüyor ödeme de yapamıyorum size de öyle mi
BurcuKucuk Eymennn_nnn evet, bende de görünmüyor 🤷🏻♀️ muhtemelen resmi tatil olduğu için sisteme yansımadı
Minikkuzum1999 Eymennn_nnn Sosyal yardım sorgulama da gözüküyor elektrik alabilirsiniz diyor ama ptt ödemelerin de gözükmüyor bende şimdiye ptt kısmına geçmesi lazımdı
Alya-Sena Eymennn_nnn benimkide oyleydi sonra baktim elektrik aile destek hepsini iptal etmisler. 1bucuk senedir aliyordum
Deletedmom_879 Dalpa bende Aralık ayını kullandım aslında ama bende de 2 tane gözüküyor sistemsel hata var sanırım
gmzlgzll Kralkralice yeni basvurumu yaptiniz biz 12 ay aldık bittimi yoksa uzadı dedikleri için uzamış olabilir mi
BurcuKucuk Kralkralice acaba süresi mi doldu. Aile destek paketi yatmaya devam eder de temmuza kadar uzatıldığı için belki elektrik yardımının süresi bitmiştir
Kralkralice BurcuKucuk elektrik yardımı ile fatura ödeme de gözüküyor yapıyorum ama hata veriyor bu sefer
Deletedmom_879 Kralkralice sosyal yardımlasmadan hane ziyareti yapıyorlarmış içeri giriyorlar mı bilginiz var mı ne gibi yardımda bulunuyorlar maddi mı gıda yardımı falan mı biliyor musunuz acaba