-Htc- Kızlar joker anneden uyku eğitimi alan var mı grup uyku eğitimi almak istiyorum fiyatı daha uygun olduğu için fayda gören ya da görmeyen arkadaşlar fikrinizi söyler misiniz
Dolores -Htc- uyku eğitimi para tuzağıdır. Birkaç ay işe yaramış gibi gelir sonra başka bir düzen oluşur. Boşuna para harcamayın bebeğinizi doğal akışına bırakın.
Melis1706 -Htc- uyku egitimi hic almadim 2,5 aylikken alistirdim hala kendisi uyuyor 14 aylik ben uyku saatinin geldigi zamanlari gozledim sadece uyurken emzik verdim zaten oyle aliyordu bide dokunma huyu var elinde mendil tutarak uyumaya alisti
Ozooo -Htc- bence de para tuzağı kendiniz daha iyi tanırsınız bebeğinizi siz de düşene oturtabilirsiniz
Ambrossia -Htc- onu bilmiyorum ama bebek ve uyku kitabını aldım okuyorum bitmek üzere baya faydalı ordan bakıp kendinde yapabilirsin ben denedim ama sabredemedim 5. Günde bir türlü uyutamayınca tekrar salladım yanlış yaptım hala devam ediyorum ama istikrarlı olamıyorum maalesef yıpratıcı bir süreç çünkü
-Htc- Ozooo memeye çok düşkün memede uyuyor sürekli uyku saatlerini falan biliyorum ama başka türlü uyumuyor
Yagmur_24 -Htc- ya i bebeği güzel uyuyan anlamıyor tabi yaşayan bilir her noktayı bildiğiniz halde desteksiz uyutmayın a uyumuyo gece sık uyanıyo vs insan bazen yaşamak bile istemiyo 🥳 neyse ben susayım
Fincan -Htc- benimki de aynı durumda gece bazen saat başı bazen saatte iki kere ilk yatırdığımda yatar yatmaz uyanıyor 😩
-Htc- Fincan aynı şeyleri yaşıyoruz valla gece memem dışarda kalıyor artık napayım kendi uyaniyor alıyor ağzına bı daha uyuyor yoksa ölcem kendim uykusuz 😭