BirPrensAnnesi___ Yaprak sarma Tiramisu Çikolata damlacıklı kurabiye + Fındıklı Milföy börek Kısır Böyle düşündüm çok kalabalık olmayacak acaba olurmu bilemedim 😒
S-oy BirPrensAnnesi___ bence gayet iyi şimdiden sağlıklı mutlu yaşlar ben de oğluma geçen hafta doğum günü yaptım kalabalık olunca menü de yoğundu Pizza Kıymalı börek Mercimek köftesi Patates topları Şehriye salatası Kozalak cakepops
Minelinannesii34 BirPrensAnnesi___ Mercimek köftesi İrmikli top Ispanaklı kiş Sarma Açma Börek Kurabiye Pancarlı kuskus salatası
annesikuzusug7 BirPrensAnnesi___ bizde pazar günü kutlicaz oğlumun doğum gününü Patatesli kalem börek 1 rakamlı kurabiye Şehriye salatası diye düşündüm yanina bisey eklesemmi bilemiyorum pasta da olcak tek başımayım yardım eden kimsem olmuyor malesef gurbetteyiz çokta kişi olmucak 15 kişi falan
Minelinannesii34 BirPrensAnnesi___ evet biz de şubatın 3 ünde yapacağız inşallah. İrmikli top muhallebi gibi un yerine irmik katılıyor sadece soğukduktan sonra ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp Hindistan cevizine bulanıyor daha hafif bir tadı oluyor un ile yapılana göre
BirPrensAnnesi___ annesikuzusug7 yaprak sarma sigara böreği gibi biseyler ekleyebilirsiniz fikrimce belki bizimde perşembe günü 😊😊 Sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏
Glrmila annesikuzusug7 bizde pazar gunu kutlayacagiz nasipse 2. Yasimizi. Hazirliklarda yanliz olduğunuz için extra birsey diyemeyecegim aslina bakarsan yeterde zaten bazen biz abartıyoruz. Benin menu de borek Annem yapacak Kurabiye kayinvalidem Bende mercimek koftesi ve pogaca yapayim diyorum umarim halledebilirim
Minelinannesii34 BirPrensAnnesi___ evet ufak muffin kağıtlarına koyulduğu zaman sunumu da çok güzel gözüküyor ☺️
annesikuzusug7 BirPrensAnnesi___ sarma sarcak vaktim yok malesef tek olduğum için ama teşekkür ederim önerinize amin inşallah 4 ocak mı doğum gününüz bizimde 5 ocak aslında ama biz haftasonu olsun diye 7 sinde kutlicaz 🤍🧿amin hepimizin evladı inşallah bizimde 1 yasımız
BirPrensAnnesi___ Glrmila ilk olunca insanın gözüne yetersiz geliyor heves de var tabi 😊 hallolur ya kolay onlar 😊
Dogukan BirPrensAnnesi___ bizde cumartesi kutlucaz 6 ocak Yaprak sarma Patatesli borek Peynirli sigara böreği Dereotlu poğaça Fındık kurabiye tuzlu olacak Mantar kurabiye ama farklı şekilde Badem kaçıran kurabiyesi Poğaça patatesli zeytinli peynirli Rus salatası Cupkek değişik suslemeli Yaş kek Pasta 25kisi felan olacağız inşallah yeter
Dogukan BirPrensAnnesi___ ilk defa olacak bakalımm hevesli şekilde hazırlık yapıyoruz ne bulduysam ekledik menüyee