Aryamlinamom Alfabeta bende kitaplar gelsin başlayacağım inşallah 8 aylık kızım var bakalım nasıl olacak düzenli çalışamam tabiki
Cucununannesi Alfabeta esimle bende girecegim 9aylik bebemiz var ben calismayi birak g.tumu yer ekoyamiyorum 😂 esimde isten gelince bakiyor biraz insallah 2024 yuzumuze gülerse hepimizin istedigi olur
Alfabeta 1_prens_annesi Yaa benim böyle bi düşüncem yoktu ama salak mıyım ben neden boş boş oturcagımza hazırlanmıyorum dedim ama nerden baslıcam bilmiyorum:(
Alfabeta Aryamlinamom benimde kızım 3 yasında ama yapmak istiyorum boş oturmaktan cok sıkıldım ama nasıl olcak bilmiyorum nerden baslıcam bilmiyorum
1_prens_annesi Alfabeta Ben en zorundan başladım. Matematik tarih 😐 bebeğim uyurken video izliyorum ha düzenli mi değil cunku bazen uyurken ev islerinden yapmam gerekiyor. Aksam da uyuttuktan sonra soru çözümünü yapıyorum izlediğim konunun
Aryamlinamom Alfabeta ben geçen yol çok çalıştım ama olmadı 3 puanla atanamadim alt yapım var Bi konuda sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım
Alfabeta Aryamlinamom kpssye dair hiçbir bilgim yok neye atancam nasıl calıscam hangi kitabı alcam hangi yerlerden ders dinlicem nasıl programlanıcam hiçbir fikrim yok
Alfabeta Defnesa araştırmadım yoksa baska hangi bölümden memur olabilirim acaba nerden araştırmam gerekiyor