zeyzeykere Merhabalar 2 gun omcr kizim bulanti karin sgrisi hafif ishaldi simdide bende basladi boyle olsn var mi cok midrm bulaniyo halsizim off
Ayso5 zeyzeykere merhaba bizde aynı durumdayız ama benim 2 yaşındaki kızım pldu önce istifra simdi ishal sizde durumlar nasil
zeyzeykere alikeremannesiiii ishaliniz var mi bendr hafid var ama bulanti karin agrisi daha cok off hicnisey yemek istemiyo canim
zeyzeykere alikeremannesiiii ishaliniz hafifledi mi benim biraz hafifledi ama karnimda asiri gaz vsr surekli gurul gurul
zeyzeykere Ayso5 k8zima.serum taktirdim baya iyi geldi ama ben gitmedim doktora karnim baya kotu ishalimde devam ediyo siz nasilsiniz karnimin icindr ssnki bomba var surekli srsler geliyo bulantida var
zeyzeykere Ayso5 bizdede bulanti.kusmayla basladi kizim ishal olmadi ben oldum salgin mi var anlamadim
zeyzeykere alikeremannesiiii patates hasladim.leblebi yedim biraz etkisi oldu bol su iciyorum suyun icine seker tuz katiyorum iciyorim sizde deneyin bol.leblebi muz patates yiyorum