Dilararden Alfa_Mom Benim gözlerim bal köpüğü o yüzden o daha sarıya kaçan bir ton. Bu bana ela ile kahve arasında daha belli olmayacak gibi geldi
Minigim38 Alfa_Mom bal köpüğü benim kızımında böyleydi ela olacak diye seviniyordum ki kahverengi oldu🤭
kokum Sanki bal köpüğü denilen göz rengi. Masum bakışlarına masallah senin miniğim. Mevlam nazarlardan esirgesin. Sağlık versin hep 🤲
Alfa_Mom kokum fotoğraf da göz rengi çok farklı çıkıyor normal de farklı renk fotoğraf da bu renk anlam veremedim
Alfa_Mom Minigim38 fotoğraf da göz rengi çok farklı çıkıyor normal de farklı renk fotoğraf da bu renk anlam veremedim
kes_allahaskina Alfa_Mom kahverengi. Işık vurmuş o yüzden değişik çıkmış olabilir gün ışığında değişebiliyor.
Pnay Alfa_Mom oyyy maşallah griye yakin bir göz rengi. Benim oglumunda boyleydi sonra kahverengi oldu
kes_allahaskina Alfa_Mom ela gibi görünüyor ama büyük ihtimalle kahverengiye döner çoğu bebeğin böyle oluyor zaten maşallah
Dolores Alfa_Mom kahveye döner ama. Benim gözüm de böyle. Işıkta ela gibi oluyor ama normalde kahverengi
acemianne97524_ Alfa_Mom ay benim kızımında böyleydi bı ümit renkli olur belki diye bekledim şimdi koyu kahve😅