Sebusebu Dün 8 aylık oğluma mama verdim evden cıktık sonra acil bişey cıktı işimiz uzadı benimki açlıktan çıldırdı. Eşimde marketten milupanın sütlacını (6 + ay) almıs arabada hızlıca onu verdik. İlk defa kavanoz mama verdim (kızıma vermiştim daha önce milupayı sevmişti diye eşimde onu almış aklında kalms) neyse bu sabah uyandık komple gövdesi bacakları alerji olmuş. İnek sütü alerjisi midir? Farklı bişey yemedi ama diğer yandan bu zamana kdar maması normal mama ya da emzirdiğim dönemde süt alerjisi ile ilgili bir sorun olmamıştı? Kesin süt alerjisi denir mi? Bir de rahatlamak icin ne yapabilirim ılık duş iyi gelir mi
Aryamlinamom Sebusebu eğer süt alerjisi olsaydı çıkardı diye düşünüyorum seni emerken, içeriğinde farklı neler var
Sebusebu Aryamlinamom merhaba üründe yazan Ürün İçeriği: Süt (%50,82), Pirinç (%34,2), Su, Şeker kamışı Bu sekilde :(
Sebusebu Aryamlinamom Ben de ona güvenmiştim açıkcası cünkü hiç sorun yaşamadık suana kadar Ürün İçeriği: Süt (%50,82), Pirinç (%34,2), Su, Şeker kamışı Bu sekilde yazıyor
Aryamlinamom Sebusebu deterjan falan değiştirdin mi canım bugünlerde herhangi Bi değişiklik olmadıysa eğer yüksek ihtimal inek sütü olabilir ama yine de Bi doktora danış o daha iyi bilir tabi