Gakkoyenge Spiral taktırmayı düşünüyorum hamile kalanları görünce bi çekinmiyor değilim 2 ayda bir kontrole gitmeyenler mi acaba hamile kalıyor ben her şeye dikkat ettim kontrole gittim genede kaldım diyen var mı ? Birde boncuklu taktırıcam kayması daha düşük
alparslan1_ Gakkoyenge boncuklu diye ilk defa duydum. Mirena yada bakır vardı devlette. Özelde mi yapıyorlarmış onu
Mrvsmt2502 Gakkoyenge ilk takıldığında 1 hafta ilişki yasak sonra kontrole gidiyorsunuz sonra serbest. Ayına yine kontrol sonra 6 ayda bir kontrol var. 2 senedir spralle korunuyorum herhangi bi sorun yaşamadım. Annem 30 yıldır spiralle korunuyor hiç sorun olmadı . Boncuklu bende gördüm ama kullanımını bilmiyorum
benbiranneyim123 Gakkoyenge annem kaldı 6 ay sonra farketti hamile olduğunu adet düzensizliği yapıyor çünkü 😅
birbeyazoglanbirkarakiz Devlette 30 ya da 35 yaş üstü olana ve hormonal bozukluğu olanlara hormonlu, sadece korunmak amaçlı taktırıyorsan bakırlı takıyorlar ama boncuklu diye bir şey duymamıştım. Nasıl bir şey acaba merak ettim valla 😅 bende bakırlı var
Gakkoyenge birbeyazoglanbirkarakiz özel alınıyor kayma oranı çok çok düşük koruyuculuğu yüksek ve hormon içermiyor
Mrvsmt2502 Gakkoyenge bazı vücut kabul etmiyormuş devamlı kayıyormuş ama bunuda dediğiniz gibi kontrole düzenli giderseniz anlarsınız zaten. Koruma oranı en iyi yöntemlerden biri spiral
benbiranneyim123 Gakkoyenge Evet 6 ayda bir gel demişti doktor annem 4 ayda gidiyordu nolur nolmaz diye spral kaymış dedi doktor kontrollerde bile belli olmamıştı hamile olduğu kan testinde cikti
psikolojiksorunlu-ana benbiranneyim123 Eylül ayında taktırdım spiral iki ay düzenli oluyordum bu ay 15 gün geçti olmadım korkuyorum spiral kayma yaparsa hissedemez miyiz ki emziriyorum bu arada
Gakkoyenge benbiranneyim123 tek ilişkiden oğlum oldu 1.5 yıl prezervatif bazen geri çekilme ile korunduk bebek istedik tekte tuttu ondan bir korku sardı beni
benbiranneyim123 psikolojiksorunlu-ana hissedilmiyormus maalesef bi test yapın isterseniz spiraldende gecikmiş olabilir hormonlu olandanmi taktirdiniz
Gakkoyenge psikolojiksorunlu-ana konudan bağımsız emzirmek korumuyor eğer ondan bahsettiysen ona güvenen çok var ama çok boş bir şey spiral hangisini taktırmıştın ?
psikolojiksorunlu-ana Gakkoyenge emzirmek de geciktiriyormus da ondan dolayı söyledim spiral geri çekilme şeklinde korunuyoruz 🥺
benbiranneyim123 Gakkoyenge ikisini birden uygularsanız daha korunaklı oluyor biz öyle korunuyoruz hicbir sorun olmadi veren allah herturlu veriyor zaten 😊
Gakkoyenge benbiranneyim123 evet bizde o şekilde korunuyoruz yinede ben spiral taktırayım tedbir bizden taktir Allahtan 😂🫶🏻