Deletedmom_268 Konya da özel hastanede önerdiğiniz çocuk doktoru var mı. İlgili her soruma cevap verecek bir doktor arıyorum
Kdm Deletedmom_268 kızılay hastanesi hüseyin yıldız . Antepten ten gitti biz çok memnunduk hem bilgili hem ilgili
Rumeysaden Deletedmom_268 canım benim eşim hemşire Konya şehir Hastanesi’nde bir çocuk doktoru var özelde bulamazsın kadın oturuyor 25 dk muayene ediyor o kadar ilgiliki anlatamam sana ben hayatimda böyle iyi meslegini seven bir doktor görmedim ismi Selvihan doktorun
minikayaklarr Deletedmom_268 canım Konya’da hasan koç doktor var birde mevlüt doktor var ikisi de özel muayenehanesi var çok iyi doktorlar hasan hoca yarım saat muayene ediyor tek tek soruları cevaplıyor 1200 liraydı ücreti zam geldi mi bilmiyorum sonrasında kontrolü ücretsiz bir kere gidin sonra da kontrole gidersiniz
Nurgokcee Deletedmom_268 büyükşehir hastanesinde hülya hanım var sürekli ona gidiyorum öyle bi güven veriyor ki başka doktora gidince sanki doğru tedaviyi vermemiş doğru şekilde muayene etmemiş gibi hissediyorsun 😂🤦🏻♀️
Kdm Deletedmom_268 konya da ismail göçer isimli herbalist var . Ben bebeğimde ondan tedavi gördük ve şifalandık . İnstagram hesabı da var önce onunla bi iletişime geçin
aselnaz1511 Farabi hastanesine kontrole götürdüm bn bebeğimi hiç memnun kalmadım 5 dakika baktı sadece 850 TL imiş muayene ücretleri askerî personel indirimi ile 600 TL ye düştü
minikayaklarr Deletedmom_268 hasan hoca ilgili canım bakmanı tavsiye ederim mevlüt hocaya da online bir soru danismistim ama onada iyi diyorlar hasan hoca zirve iş merkezinde büyül şehir hastanesinin orda zirve iş merkezi var orda geçmiş olsun 🌸