2 aylık bebeğim sürekli boğuluyor 2-3 günde bir başıma geliyor bu daha önxe böyle böyle bişey yoktu bu 10 gündür ne olduysa anlamadım çok korkuyorum artık bazen meme emerken bazen ilaç içerken bazen uzanırken bir anda boğuluyor boğazında kalıylr sanırım ve simsiyah kesiliyor hemen sırtınķ çevirip vuruyorum sonrada kusunca rahatlıyor ama ne kusma bütün midesini boşaltıyor çeşme gibi kusuyor bardaktan boşalırcasına kusuyor daha sonrada 2 gün kendine gelmiyor çok canlı bi kızım var geceleri 2 saatte bir en fazla 3 saatte bir emmmeye kalkar gübdüz maksimum 2 kere uyir ama boğulduktan sonra gözünü bile açamıyor memeyi bile gözü kapalı emiyor hiç hali kalmıyor ve gece emmeye kalkmıyor zorla kaldırıyorum emmiyor geri uyuyor kucağımda sabah 7 de kalkıyor biraz emiyor geri hayatta uyumaz brnim kızım normalde uyanma saati 7 ama yine de geri uyuyor kaç tane doktora götürdüm başından saldı çocuk bu kusar uyur falan deyip yolladılar özele götürecem salı günü lütfen başına gelen varsa bana yardım etsin çok korkuyorum artık psikolojim bozuldu her seferinde ben evde tekken oldu çok üzülüyorum onu böyle halsiz cansız hiç görmemiştim zoruma gidiyor bilen başıns gelen lütfen yazsın