alparslan1_ Zeynali bu saatte “korkutmayan sülük” diye okumam. Gidip yatıyım ben kafa bi milyon olmuş benim :(
mnkanne1 Zeynali munckin öneririm kesinlikle diğer aldığım bütün suluklar fasa fiso baby plus bebedor hepsi kokutma yaptı ayrıca dibinde kalsa içemedi ama bu suluğu daha önce keşfetmediğim için pişmanım
Zeynali Kızıma zar zor su içiriyorum, pipetle yeni alıştık diyebilirim. E bebekten yazın almıştım suluk ama hemen kokutuyor içine koyduğum suyu aynı gün bitiremiyor dökmek zorunda kalıyorum çok kötü kokuyor var mı önerisi olan 🥰
Zeynali alparslan1_ 😅😅😅 ay bende dönüp tekrar okudum acaba uyku haliyle yanlış mı yazdım diye 😅 sonra dönüp tekrar yorumu okudum doğru mu gördüm diye 😅 sabaha kadar uyumayan anneler kendimizi iyi belli ediyoruz😅🫠😂❤️
biradamavisi Fatma22 evet çiğnedi kullanılmaz durumda Pipet ya şuan 2.5 yaşında nasıl bir suluk alsam bilmiyorum bana da suluk önerisi verebilecek var mı?
-_-hUysUzvetatlikadin Fatma22 biradamavisi Çiğnediği için kokan pişer yerini kesip silikon pişer koyabilirsiniz harika oluyor
bambisbella Fatma22 ben aldım kullandım yedek pipet bulamadım öyle duruyor en son stanley pipetli aldim
Zeynali Bebegim_28 kokutma yapıyor mu peki bende o yüzden baby plus almayıp wee baby ninkini aldım sabahtan akşama kokuyor 😓
Zeynali mnkanne1 yaa öyle mi diyorsunuz sanırım bende alacağım çok öneri gelmiş bir kere olsun tam olsun 😵❤️
Zeynali mnkanne1 merhaba munckin suluk aldım bugün geldi bebeğim de çok aevdi ama su akıtıyor ters çevirince normal mi anlamadım
Zeynali gulirmak hep çiğnedi dedikleri için vazgeçtim su anda diş çıkarıyor her şeyi ısırma hevesinde acaba mantıklı olur mu bilemedim 👀
Deniz32 Zeynali uspace suluk çok memnunuz bende bu kokutma mevzusuna çok dikkat ederek bu markayı keşfetmiştim istediğiniz büyüklükte hem pipetlisi hem normal matara şeklinde olan modelleri var
yusramomy Zeynali vagonlife tritan suluk. Bayadır kullanıyorz hiç kokutmuyor. Pipeti de çigneyerek kopartamaz farklı