Yekyek12 Supermom16 eğer siz satın alırsanız sağlık ocağı da vuruyor bende yaptırıyorum ama hastanede.
Yekyek12 Supermom16 rota virüsü bitti. Nimenrix tek doz kaldı 2'si vuruldu. Bexsero iki doz kaldı, ikisi vuruldu
araskuzumm0918 Supermom16 hepsini yaptırdık ,hastanede sağlık ocagıda yapıyor,özel hastanede aşılar oluyor sağlık ocagına da alıp götürdüm
Ankarali Tüm aşıları sağlık ocakları yapıyor diye biliyorum? Rotanin iki dozunu da sağlık ocağına yaptırdım, memenjiti de yapıyorlar diye biliyorum
Ozseyma Ankarali merhaba ben menenjit aşını yaptırmak istiyorum ama en erken kaçıncı ayında yapılabiliyor
Serrzeyy Rotavirus menenjit yaptirdik her iki grubunuda yaptiyiruz ozel asilari hastanede vuruyolar s
Vera_dido06 Serrzeyy menenjit aşısında ateş veya başka bir sorun yaşadınız mı acaba hangisini yaptırdınız biz bexseroyu yaptıracağız yarın
Supermom16 Serrzeyy peki tam 2 aylık olduğu gün mü gittiniz yoksa birkaç günde değişiklik olabiliyor mu
Serrzeyy Vera_dido06 ben ikisininde ilk dozlarinda bi sıkınti yasamadim insallah sizinde oyle olur. Ben menengokuda bexsorayida vurduruyorum canim
Yekyek12 Vera_dido06 bexseroyu biz ikinci dozunu yaptırdık oğlumun ateşi çıktı, normalde hiç çıkmadı şu zamana dek hiçbir aşıda. İlk dozu da huysuz yapmıştı
Gamzeli2206 Yekyek12 hanımlar beni bi aydınlatır mısınız rotafix yaptırdım tek doz 2 . Doz bu hafta ama başka özel aşı da mı var bilmiyordum
nilglikra Bu menenjit aşısını doktorumuz 15. Ayda tek doz yapalım dedi ama ağır gelmez mi acaba. 13 aylığız daha korkuyorum biraz da bişey olursa diye bilgisi ılan varmı ???
nhlnhl Dün haberlerde çıktı. Bu aşı karşıtları yüzünden bitmek üzere olan kızamık bile üç yol önce 6 kişide ortaya çıkmışken bu sene 200e yakın kişide çıkmış. Ne olursun çocuklarınızı ve çocuklarımızı riske atmasın kimse