Kayra0733 Yıkayıp yıkayıp geçiremediğim lekelerden bıktım. Var mı kullandığınız bir formül veya bir deterjan ?
Asyaveannesi04 Kayra0733 Elite home ılık suda eritip kıyafetleri bir gün içinde bekletiyorum nar lekesi, vişne hepsi çıkıyor
Dilararden Kayra0733 Bebek deterjanları bu işi yapamıyor çünkü kimyasal yok. Elite home çamaşır suyu tozu alın lekeli kıyafeti 1 gece bekletip sonra ertesi gün makineye atın çıkartmadığı leke nadir.
Gakkoyenge Bingo mavi renkli domestos durulama yapmayı unutma birde buharlı yıkama varsa program olarak onu seç
acemiannegeldi Asyaveannesi04 onu nereden alabiliriz marketlerde var mı? Ben de aynı dertten şikayetçiyim beyazlar neysede renkliler zorluyor.
Kayra0733 Asyaveannesi04 yıkanmış ve lekesi geçmemiş kıyafetlerde denediniz mi ? Ona göre onu alayım bir de. En az 5 kez yıkadım çeşitli şekillerde ve geçiremedim lekeyi. Yemek lekesi
Asyaveannesi04 acemiannegeldi hepsiburadadan alıyorum ılık 2lt suda 2 yemek kaşığı eritin kıyafeti basın içine 1 gece bekletin renkli olsun beyaz olsun hiç fark etmez miis gibi kızım kendi yiyor hep her kıtafeti lekeydi artık değil çok şükür
Asyaveannesi04 Kayra0733 geçirir bizim lila renkli sweetlerimiz elma suyu lekesi olmuştu beyaz sabunla çitile çitile geçmedi yıkadım baktım mor mor lekeler kalmış sonra bu leke çıkarıcıyla denedim tek seferde çıktı