ranakzrn selamlar yarın bebeğimi ek gıdaya başlatıcam ilk 3 gün patates sonra havuç vs vs vericem ev yoğurduda yaptım onun için ama yediği sebzenin yanında her gün mü vermeliyim yoksa ayrı 3 gün tek yoğurt mu yemeli bilemedim sizler nasıl yapıyosunuz acaba?
Bebeko19 ranakzrn hayır yoğurdu da ayrı taşım yaptırmalısınız önce bir çay kaşığı 2.gün 1 tatlı kaşığı 3.gün 1 yemek kaşığı diye ilerleyin . Ben böyle ilerledim yoksa alerjisi olup olmadığını anlayamazsınız
nazs61 ranakzrn bende yeni yoğurt ile başladım. patates tadımı yaparken yoğurtla biraz yumusattim açıkçası patatesi. İlk gün zeytin yağı damlattim bence beğenmedi. O yüzden yoğurtla denedim. Daha başarılı oldu sanki. Birde hala hiç birşeyi begenmio oguruyo ya sizinde böyle mi acaba?
ranakzrn BENOYLEUYGUNGORDUMM doktorumuzun tavsiyesiyle başlıyoruz kendimce verdiğim bir karar değildi yani hatta bugün 4buçuk aylık oldu bile ben düz 4 demişim
umutku ranakzrn Aynıyız bizde doktorumuzun tavsiyesiyle başladık çünkü kilo alımı azaldı ve mamaları da kabul etmiyordu doktor başlayalım dedi
ranakzrn umutku bizim aslinda kilo alimimizda iyi ama doktor ek gida destegine baslamamizi istedi yavas yavas alismasi icin
ranakzrn nazs61 bizde ilk yiyince bisey anlamadi ama yavas yavas ögrenicek yemeyi ve her bebek farkli bugün ögürdüyse yarin farkli bir tepki verebilirim moral bozmayin ayrica bir sonraki denemenizde zeytinyagi katmadiniz sanirim ama katsaniz bebeginiz icin daha iyi ishal kabiz olmamasi icin
Cazsu_61 3 gün boyunca yigurtu denemen lazım harhangi bı alerjik sorun göstermesse 3 gün kuralı denediğin diğer gıdaların yanında verebilirsin yaani önce test etmem lazim