Baklavanida Kızlar yıl dönerken her yıl maaştan hariç para yatıyor 31inde o para yatmadı, yatan varmı eşlerinize veya neden yatmadı bilgisi olan var mı
Nacafa Baklavanida maaştan önce ara fark yatar ama daha zam oranları bile belli olmadı ki para yatırsınlar
Baklavanida mirayyldrm19 benim eşim uzman çavuş her yıl alıyor hatta geçen yıl 8bin aldılar bu yıl yatmadı yarın mı yatar maaşla mı yatar hiç mi yatmaz bilmiyorum bilen var mı
Baklavanida Nacafa ya ihtiyacımız vardı hani onu bekliyorduk açıkçası bilginiz var mı diye sorayım dedim
Hadianne Baklavanida o zam oranları belli olduktan sonra yatıyor diye biliyorum bildiğim kadarıyla da daha belli değil bı de askeri personellere ayrıca iylestirme gelecek diye duydum belki hepsi toplu yatacaktir
umutomer3800 Baklavanida iç işleri veya tsk fark edıyormu acaba herkese yatıyormuş bu rütbe fark etmeksızın bnde ilk defa duydum
Ceycey001 Baklavanida 12 yıldır bu meslekteyix yılbasında bi para yatmadı yatmazda Ocak zammı bellimolunca 15 günlük maas farkı yatar onuda nasıl hesaplarsın gelen zammın yarısı kadar yatacak
Liyosunannesi Ceycey001 bende hatırlamıyorum öyle yılbaşında falan para yattığını , aah keske yatsa 😂