Momandkid Bebeğim her giydirirken ağlıyo ister üstünü ister montunu ister altını degistirdikten sonra pantolonunu her seferinde neden anlamıyorum bilgisi olan sizin de öyle mi 5 bucuk aylık ama bildim bileli böyle
sokaklahmacunuu Momandkid yarin 4 aylik olucaz ciplakken asiri iyi bezden sonra basliyor aglamaya giyinmek istemiyor sicagi sevmiyorr kisa kolluyken o kadar mutlu ki 🤓
jap Momandkid 11aylık olcak doğdu dolayı üst değiştirmek bez değiştirmek işkence. Bağıra bağıra ağlıyo kaçmaya çalışıyo sürekli. Bi nedeni yok hoşlanmıyolar sadece
Defnosss23 Momandkid genel olarak sevmiyorlar ya ne zmn büyüyorlar giyinmeninnanlamını kavrıyorlar o zmn tmm ama bi giyinme ve alt değiştirme sorunsalı var. 10 aylık bez değiştirirken kaçıyor durmuyor. Kıyafet giydirirken kendini yere atıyor. Oyundu şarkıydı oyalanıcağı bi şeyle anca öyle bazen o bile işe yaraöaybiliyor.
incizeynep Momandkid Benim bebeğim de üstünü giydirirken ağlıyor eğer bir parça bir şeyse bir şey demiyor ama şöyle bütün kıyafetlerini değişeceksem ilk önce güzel duruyor sonra sıkılıyor başlıyor ağlamaya çözüm olarak da sevdiği bir oyuncağı var babası onunla dikkatini dağıtıyor o şekilde giydiriyorum
Derya0655 Momandkid 8 aylık oğlum 1 aydır aynı durumdayız. Ayakta tutup soyup giydiriyorum. Ona rağmen çığlık kıyamet
Ersoynesli10 Momandkid Aynı şekil 4.5 aylık bebem savaş çıkarıyor giydirirkende çıkarırkende okadar çok ağlıyor ki sinirden bende ağlıyorum herseferinde