Elvinimm Kızlar 3 gün adetim gecikti karnım ve belim cok ağrıyo göğsüm ve karnımda adet oldugum zamanki gibi sislikte oldu ama olmadim bu illa hamile miyim demek 8 aylik bebegim var ilk kez böyle gecikme yaşadım adet gecikmesinin olabilcek sebepleri nedir
Birdunyabircennetannesi Elvinimm Test yapmadan bilemeyiz ve sizde bilemezsiniz Korunmuyorsanız hamile kalma ihtimali yüksek
tubasd Elvinimm illaki hamilesiniz demek değil bazen ilaç kullanmış olabilirsiniz o etkiler bazen stres mevsim herşey etkileyebilir
Btlyc Elvinimm ilaç kullandıysanız stresli üzüntülüyseniz etkiler bu ay bende geciktim test yaptım doktora gittim herşey normal serum takınmıştım etkilemiş
Hamzaninannesi1411 Elvinimm benim adetim de tam 5 gün gecikti korunmasız ilişki yaşamıştık ama ella içmiştim sizdeki belirtiler olmuştu çok ama çok aşırı stres yaptım öyle böyle değil sonra test yaptım negatif birgün sonra da adet oldum şu an adetim üzerimden yük kalktı umarım sende olursun stres çok etkiliyor bunu anladım
Elvinimm hnnl eşim korunuyo hani illa gecikti die kesin hamilemiyimdie yoksa baska bisilerde etkiler mi gecikmeyi
Elvinimm Birdunyabircennetannesi eşim korunuyo hani illa gecikti die kesin hamilemiyimdie yoksa baska bisilerde etkiler mi gecikmeyi
hnnl Elvinimm canım çektirme yöntemi felansa ona güvenme öbür türlü bilemem benimde hep düzenliydi spiralden dolayı hep düzen gitti
Birdunyabircennetannesi Elvinimm Geri çekilme ile ? Yani test yaparsanız anlarsınız Negatifse başka bir şey yüzünden gecikme olmuştur
Elvinimm Birdunyabircennetannesi yok prezervatif kullanıyo bi iki gun daha bekliyim olmadi test yaparım
Elvinimm tubasd teşekkürler biraz üzüntulu stresli zamanlar geçiriyorum o zaman belki o etki etmiştir
Elvinimm Hamzaninannesi1411 inşallah benimde öyledir bebeğim henuz 8 aylik yeni bi bebek düşünmüyorum bu gune kadar sıkıntı yasamadim ilk defa gecikme olunca korktum bende biraz maddi durumlardan dolayı sıkıntı gunler geçiriyorum belki onun stresi üzüntüsü etkilemiştir
ElisaMom_ Elvinimm korunuyorsaniz eğer zaten doğumdan sonra ilk 1 yıl düzensizlik normal diyor uzmanlar
Hamzaninannesi1411 Elvinimm olabilir canım Allah kolaylık versin. Yine de test yap merak ettim şimdi 😂