churchil Merhaba herkese. İyi yıllar 🌸 bugün kızıma bi kaç oyuncak aldık peluşlu hışırtılı kitaplardan falan. Bu tür kumaş, tüylü oyuncakların temizliğini nasıl yapıyorsunuz acaba neyle temizlememi önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler öneriler içinn 🤗
limonkolonyasi churchil pelus oyuncaklari makinaya atıyorum plastik oyuncaklari bulaşık makinasina atıyorum
churchil limonkolonyasi o zaman peluş oyuncağı elimde sabun ve suyla yıkasam sorun olmaz. Kuruması zor olur mu emin olamadım da
Akif-63 churchil içini boşalt yıka tekrar doldur ben öyle yapıyorum hele içindeki silikon deyilde ipse rengarenk bir oyuncağınız olur
Defnosss23 churchil peluşlar bebek deterjsnıyla makineye atıyorum diğerleri elde bebek deterjsnıyla . Hışırtışı kitaplar makinede bozuluyor bn bi kere attım. Hışırtısı gitti. Elde yıkayın. Petek üstüne koyun hemen kurur
Suzan_Pirge08 churchil içinde sıvı olan diş kaşıyıcılar gibi olanları elde ılık suyla yıka sıcak suda patlıyor 😁
churchil Suzan_Pirge08 tecrübe konuşuyo gibi hissettim 🙈 başınıza geldi sanırım 😂 kaşıyıcılarda yazıyodu zaten arkasında baktım da ona göre yıkadım onları. Peluşlarda etiket falan yoktu emin olamadım o yüzden. Çok teşekkür ederim 🌸💕
Akif-63 churchil canım ben böyle yapıyorum içindeki silikondur diye bembayz ayıcıgı makinaya attım gökkuşağı olarak çıktı sonra içini boşaltıp tekrar yıkadım silikon doldurdum