yigitinannesi41 40 basması diye birsey var mı dinimizde gerçekten. Benim kirkim çıkmadı kirki çıkmamış birisiyle yan yana geldik onun bebeği ayaktayım benimkisi yatıyordu kaldırmadı kucağına verdiğim kişi. Basik olur denildi öyle birsey var mı gerçekten
Wanderlust yigitinannesi41 olabilir mi ya hurafe inanmayin doktor haric kimsenin lafini dinlemeyin bos laf
yagmure17 yigitinannesi41 saçmalık ya doğduğunda hastanede bir sürü bebekle aynı yerde olabiliyorlar zaten oyle bişey olsa zaten herkesin bebeğine olur
Ogulluana yigitinannesi41 öyle bir şey var diyor büyükler ben inanıyorum bazı şeyle boşa söylenmiyor hurafe de olabilir ama tecrübe de var bir yerde.
yigitinannesi41 Wanderlust eski zamandan kalma şeyler biliyorum ama yine de insanın aklı kalıyor düşünüyorum akşamdan beri
Wanderlust yigitinannesi41 yok hic icinizi karartmayin bana da bin tane sey dediker yok tek kalma yok al basar yok cin gelir bir suru korkutucu sacma sey hicbiri de olmadi tek de kaldim yapma denileni de yaptim inanmiyorum hicbirine bizim ulkece lohusayi daha da bunalima sokma korktma yarisi var nedense💆🏻♀️