Ecemnurmom Kizlar doğumda bir kaç ay sonra kızlarım in isimlerin koluma yazdırmak istiyorum yaptıranlar varmi çok acıyor mu 😂
Wanderlust Ecemnurmom emzirirseniz emzirme sonlandirilana kadar yaptirmanizi onermem. Kan verirken bile uzerinden en az 1 yil gecmis olmasi gerekiyor o yuzden bekleyin biraz. Acima konusu cok kisisen benim aci esigim yuksek acimaz esim yaptirinca baya aciyor nasil yaptirabiliyorsun demisti ki ben genelde en ince/hassas kisimlarima tercih ediyorum ona ragmen abartilicak bir aci degil. Dedigim gibi size cok gelebilir kisisel bir durum.
35lavanta Ecemnurmom henüz daha çocukların isim ve tarihlerini yaptıramadım ama ilk hedefim onları yaptırmak ❤️ Onunnharicinde bir enseme yakın kemik üstü birde sol bilek üstü atatürk imzası dövmem var ikiside hiç acımadı. Ensede ki yeri arkadaşımla yaptırmıştık aynı dövme onda da var onun biraz acımıştı acı değil aslında bi tık huylandı ama ben bişey hissetmedim hem bu acı eşiğine bağlı hem yaptıracağınız bölgeye bağlı ama kafanızda büyütmetin hiç birde dövme ciddi anlamda bir bağımlılık bir kere yaptırınca hep yaptırmak istiyorsunuz 🤭
Kuzeymomss Ecemnurmom 3 dövmem var, biri bilek içi ikisi de kol boşluğunun üst kısmında. Yani acı olarak bişey diyemem yaptıracağınız dövmeye bağlı . Mesela bilek içine oğlumun adını yazdırdım, damarlar vs olduğu için bir tık acıdı
Ecemnurmom Kuzeymomss yani ben bileğinin biraz daha üst kısmına yaptırmayın düşünüyorum iki ayrı kolumda da birin işimi yazsin istiyorum
Diverso Ecemnurmom ince derilerin olduğu bölgeler çok acıyor. Benim ayak bileğimdeki dövmem çok acımıştı mesela. ensemde var o çok acımadı
Diverso Ecemnurmom ama tabi dayanılmayacak bi acı değil istiyorsanız yaptırın emzirmeyle alakası olduğunu düşünmüyorum sonuçta kana karışmıyor